A început "borduriada" în Sectorul 4. De ce se schimbă din nou bordurile - explicaţia primaruluiPe mai multe artere din Sectorul 4 a început schimbarea bordurilor şi asta pentru că, după cum susţine primarul Daniel Băluţă, din cauza condiţiilor meteo din România, bordurile nu au o durată de viaţă mai mare de un an sau doi. 

A inceput "borduriada" in Sectorul 4. De ce se schimba din nou bordurile - explicatia primarului
A început "borduriada" în Sectorul 4. De ce se schimbă din nou bordurile - explicaţia primarului

„O bordură normală din beton, la ciclurile normale îngheţ-dezgheţ sau din cauza materialului antiderapant se deteriorează şi nu ţine nici un an sau doi. Trebuie să refacem bordurile, dar de data aceasta să folosim materiale de calitate, ca în Vest, care să ţină în timp", a declarat primarul Daniel Băluţă, citat de ZF. 

Un alt proiect refăcut de primar este cel al spaţiilor verzi din scuarurile de pe bulevarde, deşi au fost amenajate recent de fostele administraţii. Primarul susţine că pomii au fost plantaţi în pământ insuficient, şi ieşeau din spaţiul amenajat, aşa că a trebuit scoşi şi mutaţi în alte locuri.

VEZI AICI Cum va arăta noua parcare supraetajată de la Piaţa Sudului FOTO

Sectorul 4 din Bucureşti va avea în acest an un buget local cu 15% mai mare decât în 2017, ajungând la suma de 621 milioane lei, mai mult de jumătate din bani fiind alocaţi pentru investiţii, după cum a precizat primarul Daniel Băluţă într-un interviu acordat B365.ro. 

"Creşterea de 15 procente a bugetului local din acest an vine din reducerea anvelopei salariale, din eficientizarea colectării taxelor locale, respectiv din reducerea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile. Pentru prima dată, peste jumătate din buget va fi pentru investiţii", a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, care a precizat că banii de investiţii provin din resurse proprii (150 milioane lei), de la Banca Europeană de Investiţii (100 milioane lei) şi dintr-un credit de la un consorţiu de bănci comerciale CEC, Eximbank şi Raiffeisen Bank (100 milioane lei). Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI Încep lucrările la un mega-muzeu în aer liber, la Bucureşti. Cum va arăta ROMÂNIA PARC 2018 VIDEO

Etichete: borduri Sectorul 4, climă, Daniel Băluță, schimbare borduri Sectorul 4, Sectorul 4

0/2 COMENTARII
Daniel
02 apr 14:15
+0
VOTURI
-0
Normal, dupa un an-doi trebuie sa-si faca iar plinul, sampania si caviarul, vacantele exotice costa...
nae
17 mar 11:21
+0
VOTURI
-0
multumim videanu. a scos borduri din granit care au tinut zeci de ani si a pus borduri din " faina ". romania de cand exista are aceasta clima. nu a venit peste noi ieri. din pacate au venit borfasii si nepriceputii. ps. se pricep insa la tocat banul public. primasiile au devenit srl-uri. ce vrea patronul, aia se face. si cu cine vrea el. nu se va mai face bine tara asta in veci. amin. ( predictie post brucan! ).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h