A început cea mai mare campanie de înverzire a Sectorului 6. Ce trebuie să facă proprietariiPrimăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniul Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, a demarat o amplă campanie de „înverzire” a sectorului. Astfel, grădinile din jurul blocurilor de locuinţe vor avea un nou aspect, graţie unei colaborări pe care ADPDU Sector 6 a încheiat-o cu asociaţiile de proprietari.

A inceput cea mai mare campanie de inverzire a Sectorului 6. Ce trebuie sa faca proprietarii
A început cea mai mare campanie de înverzire a Sectorului 6. Ce trebuie să facă proprietarii

Practic, în cadrul acestei colaborări, ADPDU va distribui GRATUIT seminţe de gazon asociaţiilor de proprietari care le vor semăna în grădinile din jurul blocurilor de locuinţe.
„Aceasta este o şansă uriaşă prin care Sectorul 6 creşte verde. Suprafaţa spaţiilor verzi se poate majora considerabil în perioada următoare prin demararea acestei campanii la care pot adera absolut toate asociaţiile de proprietari din Sectorul 6. Aşa cum am promis, fac tot ceea ce se poate pentru dezvoltarea suprafeţelor verzi întrucât susţin crearea unui mediu cât mai sănătos, pentru familiile noastre", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.
Seminţele de gazon sunt distribuite asociaţiilor de proprietari din sector pe bază de proces verbal de predare-primire, împreună cu instrucţiunile aferente pentru amenajare propice în grădina blocului de locuinţe, după ce, în prealabil, terenul a fost salubrizat de lucrătorii ADPDU.
„Aceasta este una dintre cele mai ample campanii de înverzire a Sectorului 6 prin care putem câştiga suprafeţe generoase de spaţii verzi de jur-împrejurul blocurilor de locuinţe. Pe lângă distribuirea gratuită a semninţelor de gazon, lucrătorii ADPDU vor instrui preşedinţii şi administratorii de bloc cum să amenajeze şi să întreţină gazonul pentru a obţine cele mai bune rezultate", a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.
În Sectorul 6 sunt aproximativ 2.200 de asociaţii de proprietari care pot beneficia GRATUIT de seminţe de gazon pentru a creşte suprafaţa verde a sectorului.

 

Etichete: asociaţii de proprietari, Eduard Paul Simion, Gabriel Mutu, gazon gratuit Sectorul 6, Sectorul 6, seminte de gazon

0/1 COMENTARII
Vlad
09 aug 10:55
+0
VOTURI
-0
Astia cand spun inverzire chiar se gandesc fix la culoarea verde??? Daca era lumina suficienta iarba ar fi crescut deja pe spatiile astea dar na, sa incerce. Spatiu verde inseamna spatiu cu copaci penibililor!!! niste gazon nu ajuta cu nimic la rezolvarea problemei cu dioxidul de carbon

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE