A început curăţenia de primăvară, în Sectorul 2. Se înlocuieşte mobilierul stradal deterioratOdată cu venirea primăverii, Primăria Sectorului 2 a angrenat forţe sporite ale Administraţiei Domeniului Public Sector 2 şi S.C. Supercom S.A. care lucrează la curăţarea şi înfrumuseţarea tuturor cartierelor.

A inceput curatenia de primavara, in Sectorul 2. Se inlocuieste mobilierul stradal deteriorat
A început curăţenia de primăvară, în Sectorul 2. Se înlocuieşte mobilierul stradal deteriorat

Pentru buna derulare a programului de curăţenie, din partea celor două instituţii acţionează aproximativ 500 de persoane şi 68 de utilaje în cele 20 de zone în câte a fost împărţit sectorul 2, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

În domeniul salubrizării, S.C. Supercom S.A. derulează un program strict, pe date calendaristice, pentru: curăţenia şi măturarea arterelor de circulaţie, spălarea carosabilului, golirea containerelor de deşeuri selective, înlocuirea şi completarea coşurilor de gunoi, desfiinţarea depozitelor de gunoaie din zonele virane, suplimentarea cu circa 1000 de coşuri de gunoi în zonele în care acestea lipsesc.

La rândul său, Administraţia Domeniului Public Sector 2 lucrează la întreţinerea parcurilor, refacerea spaţiilor verzi, scuarurilor, intersecţiilor şi plantbandelor, zonelor aferente ansamblurilor de blocuri şi a locurilor de joacă pentru copii. Se derulează lucrări de curăţarea terenurilor, toaletarea vegetaţiei, tunderea gardului viu, săparea şi greblarea zonelor verzi.

În toate cartierele sectorului 2 se acţionează pentru refacerea şi înlocuirea mobilierului stradal deteriorat: coşuri de gunoi, containere pentru deşeurile selective, bănci.

Etichete: curatenia de primavara, inlocuire mobilier stradal, Sectorul 2, Supercom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE