A început demolarea patinoarului Flamaropol VIDEO. Ce se va construi în locÎn urmă cu câteva zile a început demolarea patinoarului Mihail Flamaropol din Bucureşti. În locul lui, va fi ridicat unul nou, acoperit, dar şi un bazin semiolimpic, o zonă SPA cu terasă exterioară, un skate park, un centru de escaladă, precum și un restaurant panoramic cu terasă.

A inceput demolarea patinoarului Flamaropol VIDEO
A început demolarea patinoarului Flamaropol VIDEO
Foto: social.unprbucuresti.eu

Lucrările de demolare au început acum câteva zile, anunţă Digi24.ro.

În acelaşi loc va fi ridicată o arenă modernă, de 23 de milioane de euro. Va dura însă trei ani până când proiectul va fi gata.

Investiția va cuprinde, pe lângă patinoarul acoperit și un bazin semiolimpic, o zonă SPA cu terasă exterioară, un skate park şi un centru de escaladă, precum și un restaurant panoramic cu terasă. La noul patinoar din Capitală se vor putea organiza competiţii de hochei, patinaj artistic, curling şi patinaj viteză care ar putea atrage foarte mulţi spectatori. Puteţi vedea AICI cum va arăta noua arenă.

Cele două firme care au câştigat licitaţia au la dispoziţie un an pentru a demola vechiul patinoar Flamaropol, încă un an pentru a-l construi pe cel nou şi alte 12 luni pentru a-l echipa. Aşadar, noua arenă nu va fi gata mai devreme de primăvara lui 2019.

Etichete: patinoar, patinoar Flamaropol, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE