A început PROGRAMUL MAREA CURĂŢENIE în Sectorul 2.Se lucrează în cartierele Tei, Creangă şi BaiculuiPrimăria Sectorului 2 a anunţat că a demarat un amplu PROGRAM DE CURĂŢENIE în cartiere, atât pe bulevardele şi străzile principale, cât şi pe alei, trotuare şi străzile secundare. În PROGRAMUL MAREA CURĂŢENIE au fost, de asemenea, incluse parcurile din sector, locurile de joacă pentru copii şi alte zone verzi. La programul de salubrizare al Sectorului 2 lucrează Administraţia Domeniului Public Sector 2 şi firma de profil Supercom SA, fiind invitate să se alăture şi asociaţiile de proprietari din marile blocuri de locuinţe. 

PROGRAMUL DE CURĂŢENIE din Sectorul 2 a început cu câteva zile mai devreme, în acest an, datorită condiţiilor meteo favorabile, anunţă administraţia locală. 

Astfel, Sectorul 2 a fost împărţit în zece zone pe care vor acţiona pe rând, sistematic, atât angajaţii Administraţiei Domeniului Public (ADP), cât şi cei ai operatorului de salubritate, Supercom SA. 

"Luni am finalizat ultimele lucrări de curăţenie în cartierul Andronache unde am găsit multe gunoaie aruncate de o parte și de alta a căii ferate Bucureşti-Constanța. Le-am ridicat pe toate şi sper ca locuitorii din zonă sa nu le mai arunce din nou la întâmplare. De marţi începem acțiunea de curătenie în cartierul Tei Toboc, miercuri şi joi în cartierul Creangă, iar vineri, sâmbătă şi duminică în cartierul Baicului", a anunţat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu care a adăugat că, în PROGRAMUL DE CURĂŢENIE pot participa inclusiv asociaţiile de proprietari din marile ansambluri de locuinţe. 

Conform sursei citate, S.C. Supercom S.A. are ca sarcină salubrizarea cartierelor după PROGRAMUL DE CURĂŢENIE stabilit pe date calendaristice pentru:
• curăţenia şi măturarea arterelor de circulaţie,
• spălarea carosabilului,
• golirea containerelor de deşeuri selective,
• înlocuirea şi completarea coşurilor de gunoi,
• desfiinţarea depozitelor de gunoaie din zonele virane.
Administraţia Domeniului Public Sector 2 are ca sarcină în PROGRAMUL DE CURĂŢENIE:
• curăţarea parcurilor,
• refacerea spaţiilor verzi, a scuarurilor, intersecţiilor şi plantbandelor, a zonelor aferente ansamblurilor de blocuri şi a locurilor de joacă pentru copii,
• toaletarea vegetaţiei,
• refacerea gazonului,
• tuns gard viu şi întreţinerea zonelor florale.

Conform PROGRAMULUI DE CURĂŢENIE din Sectorul 2, angajaţii ADP şi cei ai operatorului de salubritate Supercom SA acţionează în următoarele zece zone, conform unei noi strategii de curăţenie implementată încă din anul 2014: cartierul Floreasca, cartierul Tei, cartierul Colentina, cartierul Andronache şi Doamna Ghica, cartierul Creangă, cartierul Baicului, cartierul Pantelimon şi Ostrov, cartierul Harjau, zona Centrală şi Calea Moşilor.

În fiecare din aceste, sunt măturate străzile şi trotuarele, atât mecanic cât şi manual, sunt curăţate rigolele, arborii sunt curăţaţi de crengile uscate şi rupte şi apoi văruiţi, iar zonele verzi sunt igienizate.  

Bucureştenii din Sectorul 2 sunt sfătuiţi ca, în cazul în care identifică zone cu gunoaie sau au de aruncat diverse lucruri care le-au devenit nefolositoare, să anunţe adresa exactă de unde se pot ridica deşeurile respective, apelând numerele de telefon:
• 021.252.57.70;
• 021.252.51.03;
• 0753.317.168.

PROGRAMUL DE CURĂŢENIE din Sectorul 2 include, pe lângă partea carosabilă şi de infrastructură rutieră, şi locurile de joacă pentru copii din parcuri şi lângă blocurile de locuinţe. 

Potrivit administraţiei locale, PROGRAMUL DE CURĂŢENIE din Sectorul 2 va fi reluat, periodic, până în preajma sărbătorilor pascale. 

Etichete: cartiere, curatenie strazi, curățenie trotuare, locuri de joacă, Neculai Onţanu, parcuri, PROGRAM CURATENIE, PROGRAM MAREA CURATENIE, Sectorul 2

0/6 COMENTARII
Ion Negru
27 feb 12:00
+0
VOTURI
-0
Sunteti un adevarat exemplu domnule primar Ontanu!
Eve
27 feb 11:00
+0
VOTURI
-0
O initiativa laudabila! Felicitari domnule Ontanu pentru tot ce faceti in sectorul 2!
Petrichi Dan
24 feb 21:11
+0
VOTURI
-0
Foarte frumos succes in continuare
Anca Dragan
24 feb 21:10
+0
VOTURI
-0
O realizare considerabila ! sa speram ca ve-ti reusi
Tiganul
24 feb 11:17
+0
VOTURI
-0
Bravo Ontanule. Dar ai grija sa nu uiti sa mai stingi din nou tigara pe mana unei pitipoante, ca ca tine nu ie nimeni mai priceput la astfel de sarcini.
manele si circ
23 feb 12:30
+0
VOTURI
-0
Te lasa in gunoi cativa ani dupa care isi fac un titlu de glorie dintr-o actiune pentru care a fost platita sa o faca

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE