A început ridicarea maşinilor abandonate pe străzile Sectorului 4Masinile ridicate de pe domeniul public nu mai erau utilizate de ani buni de catre proprietari
Maşinile ridicate de pe domeniul public nu mai erau utilizate de ani buni de către proprietari

"În urma verificărilor realizate în teren de inspectorii Primăriei, au fost identificate 7 autovehicule fără stăpân, pentru care s-au întocmit procese-verbale şi au fost afişate somaţii pe caroserii, prin care s-a solicitat ridicarea acestora de către proprietari. De asemenea, s-a comunicat cu Poliţia Naţională, în vederea identificării proprietarilor/deţinătorilor legali ai acestor autovehicule, fiind transmise date referitoare la vehicule: serie caroserie, serie motor, marcă, model, culoare", au transmis oficialii Primăriei Sectorului 4.

Autoturismele au fost ridicate de pe străzile Trestiana, Păduroiu, Urziceni, Olimpului, Aleea Mioara Luiza şi intersecţia bd. Tineretului cu Aleea Tohani deoarece blocau traficul în zonă sau ocupau unele locuri de parcare.

Maşinile fără stăpân şi bunurile aflate în interiorul acestora au fost transportate de către S.C. REMAT Bucureşti SUD S.A. şi depozitate la sediul acestei societăţi, situat în şos. Berceni-Fort nr. 5.

Etichete: maşini abandonate, proprietari, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE