A lucrat pentru Mercedes-Benz, iar acum scoate la lumină o veche fabrică de mobilă din BucureştiSingurul exportator de mobilă din România, din perioada comunismului, care furnizează în prezent mobilier tradiţional pentru pieţele din Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu, a lansat un nou brand românesc. De designul noului mobilier s-a ocupat Leonhard Pfeifer, care a mai lucrat şi pentru Mercedes Benz sau MoMA (Muzel de Artă Modernă din New York).

A lucrat pentru Mercedes-Benz, iar acum scoate la lumina o veche fabrica de mobila din Bucuresti
A lucrat pentru Mercedes-Benz, iar acum scoate la lumină o veche fabrică de mobilă din Bucureşti
Foto: dorobanti.eu

Compania TehnoForestExport, care acum 49 de ani a fost singurul exportator de mobilă din România, a lansat un nou brand românesc la ediţia din acest an a IMM Cologne, un târg expoziţional ce are loc până pe 19 ianuarie, informează Economica.net.

Fondată în 1965 ca singur exportator de mobilă din România în perioada comunistă, compania TehnoForestExport a fost privatizată în 1995 şi în prezent furnizează mobilier tradiţional pentru pieţele din Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu.

Dacă până acum compania a fost specializată în producţia unui mobilier de tip tradiţional, TehnoForestExport vrea să îşi schimbe imaginea şi să producă mobiler modern prin lansarea unui nou brand, DoroBanţi. De designul noului mobilier s-a ocupat Leonhard Pfeifer, care a mai lucrat şi pentru Mercedes Benz sau MoMA (Muzel de Artă Modernă din New York).

Etichete: brand românesc, Mercedes-Benz, mobilă Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE