Trei răniți AU MURIT la spital. NUMĂRUL MORȚILOR din CLUB COLECTIV A AJUNS LA 30UPDATE 17.35: O tânără internată la Spitalul Bagdasar Arseni a murit duminică după-amiază în urma rănilor provocate de incendiul din clubul Colectiv. Numărul victimelor a ajuns la 30. 

UPDATE: Încă o persoană rănită a decedat la Spitalul de Arși. Este vorba de o tânără de aproximativ 25 de ani, a anunțat reprezentantul spitalului. 

O femeie de 31 de ani, care era rănită grav, a murit în această dimineaţă la Spitalul Bagdasar Arseni potrivit Realitatea Tv.

A mai murit o femeie in urma incendiului de la Colectiv
A mai murit o femeie în urma incendiului de la Colectiv

UPDATE 17.35: O tânără de 29 de ani a murit duminică seară la spitalul Bagdasar Arseni din cauza arsurilor, relatează Realitatea TV. Bilanțul incendiului din clubul Colectiv a crescut astfel la 30. Este al treilea deces înregistrat duminică. 

Raed Arafat a anunţat că este posibil ca numărul celor decedaţi în spital să ajungă la 20, din cauza rănilor grave.

UPDATE: Numărul persoanelor decedate a urcat la 29. Incendiul din clubul Colectiv a mai făcut o victimă. O tânără de 25 de ani a decedat la Spitalul de Arși. 

"Unul dintre pacienții care erau ieri în stare gravă a devenit critic și a decedat în cursul dimineții. Avea arsuri pe aproape 40% din corp. S-a degradat și respirator și lucrurile au mers prost pentru ea", a declarat dminică un medic de la Spitalul de Arși. 

Un pacient ranit in incendiul de la clubul Colectiv din Capitala a decedat duminica dimineata la Spitalul "Bagdasar Arseni", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Florin Bica.

Este vorba despre o femeie, care s-a aflat in stare critica din cauza ranilor.

"In urma cu o ora a decedat unul dintre pacienti. Mai sunt pacienti in stare critica, dar sunt la sala de operatie, la pansamente. Sunt internati in total in spital 23 de pacienti", a afirmat medicul.

Etichete: colectiv, deces, incendiu, rănit, Spitalul Bagdasar Arseni

0/2 COMENTARII
Cris
01 Nov 21:21
+0
VOTURI
-0
Presa tabloida a fost si ramane de tot cakathul in Romania. Nu numai ca stimuleaza bocitul national (de parca desprea asta ar fi vorba) ci orbecaie rau de tot in domeniul autorizarii PSI pe care ar fi trebuit sa o detina clubul respectiv si care nu tine neaprat de autorizatia de doi lei, eliberata pe Primaria sectorului 4 (contra spaga, probabil)

Legislatia PSI/ISU e deosebit de stufoasa si prevede abolut tot ce ar fi trebuit sa aiba acea hala si nu a avut. Cititi HG 1736/2006 sa vedeti categoriile de cladiri si locatii care se supun procedurii de autorizare privind securitatea la incendiu si o sa vedeti ca, daca se facea o documentatie, acel club nu ar fi obtinut in veci autorizarea ISU cu materialele alea inflamabile in interior, ba mai mult, si-o furau rau de tot daca se duceau aia de la ISU peste ei.

Problema e ca si cei de la ISU ca si ceilalt
Cris
01 Nov 10:54
+0
VOTURI
-0
Presa tabloida de kktht din Romania este din nou la datorie. In loc sa puna accent pe preventie, pe inchiderea speluncilor in care se pot petrece tragedii similare, se pune un mare accent pe numarul de lumanari, pe tragedia nationala si pe bocit.

Bocitul, trebuie sa fie unul national, dar restul cluburilor de kkt din subsoluri, pot sa ramana asa, pana la urmatoarea tragedie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE