A MURIT antrenorul Ted DumitruFostul selecţioner al naţionalei de fotbal din Africa de Sud, antrenorul român Ted Dumitru, a murit joi seară. El a făcut infarct în timp ce se afla într-un mall.

A MURIT antrenorul Ted Dumitru
A MURIT antrenorul Ted Dumitru
Foto: huff.ro

În vârstă de 76 de ani, antrenorul român Ted Dumitru s-a prăbuşit în centrul comercial Eastgate Mall, din capitala Africii de Sud, Cape Town. Echipele medicale ajunse la faţa locului au încercat minute bune să-l resusciteze pe Dumitru, însă nu au mai putut face nimic. Surse medicale citate de sport24.co.za, au spus că tehnicianul român a suferit un atac de cord.

"Este o zi foarte tristă pentru fotbalul din ţara noastră. Ted a fost un gigant pentru fotbalul din ţara noastră iar cunoştinţele sale despre fotbal ne-au ajutat foarte mult în dezvoltarea noastră şi i-au adus un respect imens din partea suporterilor. Era un membru activ al Comitetului tehnic al Federaţie şi am învăţat multe lucruri de la el. Odihnească-se în pace!" a spus Danny Jordaan, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Africa de Sud, conform mediafax.ro.

Ted Dumitru şi-a început cariera de antrenor în 1964, în România, la Universitatea Craiova.

În Africa de Sud a antrenat cele mai puternice echipe din campionat, Kaizer Chiefs, Mamelodi Sundowns şi Orlando Pirates şi a cucerit peste 15 trofee în fotbalul african. A antrenat naţionalele statelor Africa de Sud, Swaziland, Namibia şi Zambia

Etichete: a murit ted dumitru, ted dumitru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h