A murit Nae LăzărescuActorul Nae Lăzărescu a decedat. 

Nae Lazarescu a murit
Nae Lăzărescu a murit

Informația conform căreia Nae Lăzărescu a murit a fost confirmată de un reprezentant al Teatrului Constantin Tănase.

Partenerul de scenă și de ecran al lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, a răspuns că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei boli îndelungate și cu un parcurs sinuos, cu reveniri și căderi, la întrebarea referitoare la de ce a murit Nae Lăzărescu, la România tv. Nu a vrut însă să detalieze și a cerut discreție. Se pare că era vorba de probleme hepatice cu care s-a confruntat actorul. 

În ultima perioadă a fost tintuit la pat. Maestrul Nae Lazarescu nu se mai putea deplasa decat cativa pasi, pentru ca obosea foarte repede.

Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

După cinci mariaje, susţinea că nu-şi mai ieşea din pepeni prea uşor:
"Nu mă mai enervez aşa ca înainte. Am avut cinci neveste şi după patru divorţuri nu-mi ies din pepeni cu una - cu două... Am fost un om al riscului, dar am fost şi nobil până în aceeaşi măsură. Am plecat cu ce era pe mine de la fiecare dintre ele. Asta nu înseamnă că ele au făcut greşeli. Eu am făcut. Am avut neveste bune, dar dacă eu eram al naibii...
Am avut şi o perioadă cam « umedă » în viaţă. Era o modă ca actorii să bea. Stingeam şi eu. N-am mai băut de 23 de ani, n-am mai avut cu cine. Toţi beţivanii mei - scriitori, actori, sunt cam duşi. Erau beţii frumoase - cântam, recitam...Era cu totul altceva, nu ca acum. Din grupul meu mai trăieste Fănuş Neagu şi eu. S-au dus dincolo sa aranjeze turnee", a declarat Nae Lăzărescu, într-un interviu pentru punkt.md.

Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.

Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul "Constantin Tănase"

Actriţa Stela Popescu a povestit, la Realitatea TV: "L-am văzut acum o lună. A jucat şi în toamnă, şi în luna septembrie, de aproximativ două luni n-a mai jucat. " Actriţa a explicat că şi-l va aminti pe renumitul actor NAE LĂZĂRESCU ca pe "un om care se tinea de şotii, de glume, am atâtea amintiri, era plin de glume si avea o memorie excepţională, aşa că aducea foarte multe în lumea teatrului românesc".

Trupul lui Nae Lăzărescu  va fi depus mâine după-amiază la teatrul Constantin Tănase, iar sâmbătă actorul va fi înmormântat la Focșani.

Nae Lăzărescu (n. 8 septembrie 1941) 
Filmografie:

Grăbește-te încet (1981)
Șantaj (1981)
Baloane de curcubeu (1982)
Viraj periculos (1983) - lăutarul Jean
Căsătorie cu repetiție (1985)
Mașini (2006) - Clang (voce, versiunea română)

Etichete: nae lăzărescu a murit

0/1 COMENTARII
Braileanu'
19 dec 20:45
+0
VOTURI
-0
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE