A MURIT PAULA IACOB. Avocata a fost căsătorită 56 de aniAvocata Paula Iacob a murit marți, 6 octombrie, la spital, la 83 de ani. În urma ei rămâne soțul său, cu care a fost căsătorită 56 de ani. 

Paula Iacob si sotul
Paula Iacob si sotul

"Eu am avut mare noroc. Am avut parte de un om intelegator si extrem de calm. Eu eram avocat, el procuror. Am si divortat la un moment dat, din cauza gurilor rele. Existau barfe ca Paula are clinti multi ca barbatul ei e procuror. Asa ca am divortat imediat. Insa, numai in acte, pentru ca acasa viata noastra a ramas intacta. Eu chiar am fost norocoasa!", a spus Paula Iacob in platoul emisiunii Happy Hour.

Avocata Paula Iacob a ajuns din nou la Terapie Intensivă și era în stare gravă. Medicii  erau rezervați în legătura cu șansele sale de revenire după ce în urmă cu câteva săptămâni un accident vascular cerebral.

....

Paula Iacob este internată la Spitalul Bagdasar din Capitală. Aceasta a suferit un accidentul cerebral, în urmă cu câteva săptămâni.

Atunci, avocata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost ţinută sub supraveghere la terapie intensivă. Săptămâna trecută avocata a fost transferată înapoi la Spitalul Bagdasar, unde rămâne sub supraveghere medicală intensivă.

La finalul anului 2014, Paula Iacob a mai suferit un accident, după ce a căzut pe stradă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, ea a fost suferit o fractură de şold şi a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale, ea recuperându-se, în vara lui 2015, într-o clinică de recuperare din România.

Etichete: avocat, paula iacob

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE