A MURIT Raluca Pietroiu, tânăra bolnavă de cancer, susţinută de mii de româniA MURIT RALUCA TONCIU PIETROIU. Raluca Pietroiu, românca diagnosticată, în urmă cu patru ani, cu cancer mamar, care a beneficiat de o amplă campanie de strângere de fonduri, a murit, vineri dimineaţă.

A MURIT RALUCA TONCIU PIETROIU. Dupa o saptamana in care Bogdan, sotul Ralucai, si toti cei care i-au stat aproape au incercat tot ce au putut sa o pastreze printre noi, trupul a cedat in dimineata zilei de astazi, vineri, 9 octombrie.

Sufletul Ralucai se desparte de cei dragi dupa o suferinta in care nu doar Bogdan si familia, ci si cei mai multi dintre cei care au cunoscut-o i-au fost alaturi, in gand sau in fapta, ajutand-o fiecare dupa puteri, informeaza adplayers.ro.

A MURIT RALUCA TONCIU PIETROIU. Recent, Raluca declara, potrivit stirileprotv.ro, că deşi suma de care are nevoie este uriasa, isi pastreaza speranta.

Foto: adplayers.ro

"Boala mea a ajuns acum in ultimul stadiu, am multiple metastaze si doua recidive, dintre care ultima este inoperabila in Romania. Cu toata bunavointa medicilor, in Romania nu mai exista multe optiuni de terapie. Dupa tratamente facute si opiniile medicale din Romania, Austria, Turcia si Franta, cu multe ture de citostatice si radioterapie, acum am gasit o noua speranta in China. De data asta nu la medicina traditionala chineza, ci la un spital specializat in cancer. Vazand "minunile" facute acolo mi-am recapatat, din nou, speranta.
Insa, pentru a beneficia de aceste terapii este nevoie de o suma uriasa, (aproximativ 100.000 USD intr-un an), pe care eu nu o pot sustine, chiar cu tot ajutorul primit pana acum", spunea Raluca.

A MURIT RALUCA TONCIU PIETROIU. Din păcate, însă, deşi românii s-au mobilizat masiv, pentru Raluca a fost prea târziu.

Cei care intră pe contul său de Facebook pot vedea o fotografie adăugată de Raluca acum câteva zile. Nu s-ar fi aşteptat nimeni la deznodământul de vineri dimineaţă.

Foto: Facebook Raluca Pietroiu

Etichete: a murit raluca, raluca pietroiu, raluca tonciu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE