A MURIT una dintre cele mai frumoase femei din România. Era top-modelFostul model Dana Bălcăcean a murit în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unor afecțiuni hepatice. Avea 40 de ani.

A MURIT una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Era top-model
A MURIT una dintre cele mai frumoase femei din România. Era top-model

Fostul model de la ”Casa Perla” Dana Bălcăcean s-a stins din viață miercuri noapte, la spital, din cauza unor afecțiuni hepatice. Ea se afla de mai multă vreme în comă.

În vârstă de 40 de ani, Dana s-a măritat în 2007 cu milionarul Cosmin Bălcăcean, nunta lor făcând senzație la vremea respectivă. Mireasa a purtat o rochie Versace care a costat 80.000 de euro și, peste toate acestea, a primit, în dar, de la soțul ei un inel de... 1.000.000 de euro! Mai mult, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adi Minune și celebra Bonny Taylor au cântat la nunta celor doi.

În ultimul an, Dana (mamă a două fetițe, una rezultată în urma căsniciei cu miliardarul Cosmin Bălcăcean, cealaltă dintr-un mariaj anterior) a aflat că suferă de o afecțiune gravă. ”Poate că și din cauza supărărilor a făcut ciroză. A stat mai mult prin spitale. Intrase în comă după ce medicii i-au anunțat rudele că nu o mai pot salva”, ne-a declarat un apropiat al fostului model. Înmormântarea Danei va avea loc sâmbătă, scrie cancan.ro. 

Etichete: Dana Bălcăcean, deces, model

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE