A salvat un bărbat căzut pe şine la metrou la Unirii şi a intrat trenul în staţie.Cum a scăpat VIDEOUn bărbat care căzut pe şinele de metrou în staţia Piaţa Unirii a fost salvat, în ultima clipă, de un alt călător. Salvatorul nu a apucat să urce pe peron înainte de sosirea garniturii în staţie şi, ca să nu fie strivit de tren, s-a pus la pământ, într-un refugiu.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Piaţa Unirii, iar România TV a intrat în posesia înregistrării făcute de un martor la teribilul eveniment. Potrivit poliţiştilor, unei persoane i s-a făcut rău şi a căzut pe şine, iar un bărbat a sărit imediat ca să-i dea o mână de ajutor şi a reuşit să ajute victima să urce înapoi pe peron cu numai câteva secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie.

Cum pericolul ca salvatorul să fie călcat de tren era foarte mare, au urmat clipe dramatice. Un poliţist i-a dat indicaţii, iar bărbatul s-a pus la pământ, într-un refugiu, trenul a trecut peste el şi aşa a scăpat nevătămat, scrie romaniatv.net. 

Citeşte şi SIMULARE ACCIDENT METROU: Un metrou a deraiat la staţia Pipera - pasagerii, evacuaţi forţat. FOTO

SIMULARE ACCIDENT METROU: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii" București-Ilfov a desfășurat pe 30.10.2015, în jurul orei 00:30, un amplu exercițiu cu forțe și mijloace la stația de metrou Pipera. Acesta a fost unul inopinat, având drept scop evaluarea și pregătirea, atât a echipajelor de pompieri, cât și a celorlalte categorii de personal cu atribuții în gestionarea unor situații de urgență complexe produse la metrou.

Etichete: barbat cazut pe sine, Metrorex, metrou unirii, Unirii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE