A şaptea zi de proteste în Piaţa Universităţii. Oamenii au strigat împotriva lui Liviu VoineaCâteva sute de persoane au protestat, şi luni seară, în Piaţa Universtăţii, fiind adunaţi în zona fântânii de la Universitate şi în faţa Teatrului Naţional. 

A saptea zi de proteste in Piata Universitatii. Participa cateva zeci de persoane (Foto Hotnews)
A şaptea zi de proteste în Piaţa Universităţii. Participă câteva zeci de persoane (Foto Hotnews)

Mai mulţi oameni s-au adunat şi în această seară în Piaţa Universităţii din Capitală. Aceştia au scandat "Jos Ciorbea", "Jos Tăriceanu", "Vrem 300, nu 600".

Circa 400 de oameni s-au strâns luni seară în zona Fântânii de la Universitate și pe trotuarul din fața TNB. La auzul informației că Liviu Voinea este una dintre propunerile de premier, unii protestatari au început să huiduie și să scandeze "Hoții", în timp ce alții au strigat "Vrem oameni noi, nu tot pe voi". Apoi protestatarii au început să strige "Voinea pentru noi, este Ponta doi". 

Cei din Piaţă au mai scandat "Daca ar durea prostia, s-ar tipa in Romania", "Colectiv", "Coruptia ucide", "Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa". Protestatarilor care scandau li s-a alăturat şi un bărbat cu o chitară cu care a ţinut ritmul scandărilor. 

În jurulorei 21, într-un colţ de piaţă s-au adunat mai mulţi oameni care au cântat, spunând că momentul se numeşte "Colectiv unplugged".

La Fântâna de lângă Facultatea de Arhitectură au fost mai multe lumânări aprinse. Oamenii strânşi în grupuri au discutat despre ce măsuri ar trebui luate, despre lipsa de încredere în partide și necesitatea apariției unor noi figuri în politică.

Media de vârstă a celor prezenți este mai ridicată față de cea din serile trecute.

Sursa: Hotnews 

Etichete: luni 9 noiembrie 2015, Piaţa Universităţii, proteste

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE