A spart o vitrină de farmacie şi a fugit cu produse. A fost prins de PoliţieÎn ziua de marţi, 20 ianuarie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 35 de ani, la scurt timp după ce acesta a sustras mai multe bunuri dintr-o farmacie din sectorul 3 al Capitalei.

catuse
cătușe
Foto: observatorbn.ro

În jurul orei 10.20, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o farmacistă, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 08.10, un bărbat a pătruns în farmacie, a aruncat o cana de sticlă într-un stand cu aparatură medicală, după care a sustras mai multe produse.

Din primele cercetări a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre sustragerea mai multor produse cosmetice ce erau expuse pe un raft, pe care mai apoi le-a vândut unor persoane necunoscute în zona Pieţei Râmnicu Sărat din sectorul 3.

Cu ocazie verificărilor efectuate s-a reuşit identificarea bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii, acesta fiind prins la scurt timp de la comiterea infacţiunii şi condus la sediul Secţiei 11 Poliţie.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: Bucureşti, farmacie, furt, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE