UPDATE: A2 a fost redeschisă circulaţieiA2 a fost inchisa intre Lehliu si Fundulea
A2 a fost închisă între Lehliu și Fundulea

Autorităţile au luat decizia de a închide Autostrada Soarelui din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse. La această oră, sunt închise şi două drumuri naţionale DN22F Izvoarele – Nalbant, din judeţele Tulcea, şi DN23B Măicăneşti – Codreşti, din Vrancea. La circa o oră de la miezul zilei, după ce a fost curăţată, Autostrada Bucureşti - Constanţa a fost redeschisă traficului.

Tronsonul de autostradă închis este cel dintre Lehliu şi Fundulea, potrivit Infotrafic, citat de Money.ro.

De asemenea, pe A1 Bucureşti – Piteşti pe carosabil s-a format gheaţă între kilometri 49 şi 86, iar stratul de zăpadă măsoară între 1 şi 2 centimetri.

De asemenea, traficul greu este restricţionat pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila şi pe DN2C Costeşti – Padina, pentru maşinile cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone, şi pe DN2(E85) Bucureşti – Buzău şi pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 7,5 tone.

Etichete: Autostrada Soarelui, viscol, zapada

0/0 COMENTARII
little_angel
02 feb 19:43
+0
VOTURI
-0

"UPDATE: A2 a fost redeschisă circulațieiAutorităţile au luat decizia de a închide Autostrada Soarelui din cauza viscolului şi a vizibilităţii foarte scăzute. Alte două drumuri naționale sunt închise. "Bai, ori sinteti prosti ori timpiti....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE