Abonații Romtelecom nu mai pot vedea meciurile din Liga 1: Look tv și Look Plus, scoase din grilăAbonații Romtelecom nu mai pot vedea meciurile din Liga 1: Look tv și Look Plus au fost scoase din grilă: 1,3 milioane de abonați rămân astfel fără posibilitatea de a vedea meciurile din Liga I, LIVE, la TV. 

Look TV si Lok Plus, singurele posturi care transmit LIVE la TV meciurile din Liga !
Look TV si Lok Plus, singurele posturi care transmit LIVE la TV meciurile din Liga !

Liga I, transmisă de Look TV și Look Plus, nu se va mai vedea la Romtelecom. Posturile Look TV și Look Plus au fost scoase din grila Romtelecom de joi dimineață, în locul lor, telespectatorii putând vedea un mesaj prin care se preciza că nu s-a ajuns încă la un acord de transmitere a posturilor ce au câștigat drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1. La începutul lunii iulie, reprezentanţii Romtelecom anunţaseră faptul că, până la finalizarea discuţiilor, nu vor scoate din grilă cele două posturi de televiziune.

Liga I, transmisă de Look TV și Look Plus: Astăzi, abonaţii Romtelecom au avut surpriza de a găsi în locul posturilor Look TV şi Look Plus următorul mesaj pe ecranul televizoarelor: "Până în acest moment, Romtelecom şi deţinătorii canalelor Look TV şi Look Plus nu au ajuns la un acord privind retransmiterea acestor programe. Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate" . La începutul lunii iulie a acestui an, reprezentanţii Romtelecom au declarat că se află în negocieri cu cele două posturi de televiziune şi că până la finalizarea acestora le vor avea în grila de programe. Din text se poate deduce faptul că negocierile sunt în desfăşurare şi există şansa ca Look TV şi Look Plus să fie difuzate în viitor în grilele de programe ale operatorului Romtelecom, informează prosport.ro.

Liga I, transmisă de Look TV și Look Plus: "Nesemnarea contractului cu posturile Look Plus şi Look TV va obliga proprietarul acestora, ISB, să oprească de urgenţă furnizarea programelor către Romtelecom şi NextGen, iar abonaţii acestora vor avea o surpriză cumplită în acest weekend, nemaiavând acces la meciurile din Liga 1 (de exemplu, Steaua - Universitatea Craiova, care s-a nimerit să fie şi fără spectatori, daci cu un interes crescut pentru telespectatori)", notează cei de la reportervirtual.

Liga I, transmisă de Look TV și Look Plus: 

Liga I se vede exlusiv, la televizor, pe Look tv și Look Plus. Posturile sunt achiziționate doar de distribuitorul de cablu UPC. 

Cei care nu prind Look TV si Look Plus prin distribuitorul de cablu la care sunt abonati pot vedea meciurile din Liga I, legal, pe net si pe mobil. Platforma Seenow pune la dispozitie abonatilor toate meciurile din urmatorul sezon al campionatului intern.

Cat te costa sa ai Liga I pe laptop, tableta sau mobil:

- 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul platii pana la miezul noptii)

- 5 euro (fara TVA) / 30 de zile

- 12 euro (fara TVA) / 90 de zile

- 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile

- 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile.

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie asupra modului în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competiţiei Liga I, potrivit unui comunicat

Liga 1 pe Look TV: Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus, n.r.) au anunţat, pe 2 aprilie, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Liga 1 pe Look TV: Pe 29 mai, compania de telecomunicaţii RCS&RDS a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât "vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei".

Până în prezent, compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, dar şi reţeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunţat, prin intermediul unor comunicate de presă, că au semnat acorduri de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

Liga 1 pe Look TV: Totodată, Romtelecom a anunţat că negociază retransmiterea în continuare a Look TV şi Look Plus, în condiţiile în care aceste televiziuni au decis să renunţe, de la 1 iulie, la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor.

În schimb, RCS&RDS a scos, pe 30 iunie, din grilele sale de cablu analogic şi digital televiziunile Look TV şi Transilvania Live, la nivelul întregii ţări, inclusiv în Bucureşti, întrucât aceste televiziuni au decis să renunţe de la 1 iulie la regimul "must carry", după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din media. Look TV şi Transilvania Live nu erau retransmise şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Liga 1 pe Look TV: Pe de altă parte, Look TV şi Look Plus au anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX pe 14 iulie, că au încheiat "un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale".

Cei care nu prind Look TV si Look Plus prin distribuitorul de cablu la care sunt abonati pot vedea meciurile din Liga I, legal, pe net si pe mobil. Platforma Seenow pune la dispozitie abonatilor toate meciurile din urmatorul sezon al campionatului intern.

Etichete: cablu, in direct, liga 1, Liga I, live, meciuri, online, rcs-rds, Romtelecom, TV, upc

0/19 COMENTARII
Liga 1
02 Aug 02:18
+0
VOTURI
-0
Daca doriti sa vedeti meciuriledin Liga 1 , va recomand acest site: http://liga1-online.weebly.com
XFactor
01 Aug 18:25
+0
VOTURI
-0
Cei de la Romtelecom ar trebui sa stie ca abonatii se duc acolo unde li se ofera nu acolo unde nu li se ofera.
Foisor
01 Aug 15:36
+0
VOTURI
-0
Pai RDS si Rtc vor sa demonstreza ca daca ei nu mai transmit meciurile Liga1 nu va mai avea audienta. Se insala amarnic.
Vladimir
01 Aug 11:57
+0
VOTURI
-0
Liga 1 inca aduce cea mai mare audienta, sa stii. Asta ar trebui sa-i intereseze in primul rand pe cei care poarta negocierile. Nu cred ca sunt atat de tampiti sa nu realizeze. Spuneti-mi si mie, de ce singurii cu Liga 1 au ramas cei din upc? Oare sa nu fi facut bine calculele? Mi-e greu sa cred :)
giovani
01 Aug 10:41
+0
VOTURI
-0
Asta nu este jaf in stil italian, este bataie de joc in stil romanesc. Rtc isi bate joc de partenerii de afaceri si de abonati in acelasi timp. Minciuna e la putere. Respectul lipseste cu desavarsire.
hayashida
01 Aug 10:01
+0
VOTURI
-0
nu am de gand sa schimb firma de cablu in functie de misculatiile astora care vand si cumpara drepturi de difuzare. iar liga 1 a devenit o mizerie si a ramas asa de cand facea becali miscarile in spatele scenei asa ca mai bine ma lipsesc.
Naomul
01 Aug 07:17
+0
VOTURI
-0
Mi-a dat un cap in gura romteledraci. Au avut si flyere cu Liga1. NUMAI MINCIUNI. Seingurii care se tin de promisiune cu Liga1 sunt aia de la upc. Restul o apa si-un pamant si noi vedem cai verzi pe pereti
okocha
01 Aug 07:15
+0
VOTURI
-0
La romtelecom nu. La rcs nu. La upc da. Unde sa ma mut?? Grea alegere...
ebineasa
01 Aug 07:13
+0
VOTURI
-0
Ohoo :)) Toata lumea injura upc si vorbea de cai verzi. Uit eca sunt singurii care dau liga. Sa vezi acum cati abonati noi la upc
Libanezu
01 Aug 07:11
+0
VOTURI
-0
Hoopa! Prost am fost mah nene cand am ramas la dobitocii astia. Va dau dracu cu romtelecomu' vostru de kkt
Liviu
01 Aug 07:03
+0
VOTURI
-0
Retardati. Asa vad ei negocierile? Au dat doar luna gratuita si au disparut? De trebuie sa sufar eu ca abonat pentru ca au ei combinatii dubioase? La upc cum se poate frate fara atata tam-tam?? Ce plm e atat de greu sa iei 2 posturi??
Aktivist
01 Aug 06:51
+0
VOTURI
-0
mi-au stricat weekendul astia. E imposibil sa fii atat de nesimtit si sa-ti minti clientii dupa care sa ii lasi cu ochii-n soare. Mare teapa Romtelecom
Olache
01 Aug 06:49
+0
VOTURI
-0
Asa e. Am verificat acum si intr-adevar ne dau o mare m..e. Ei si aia cu digi s-au gandit ca nu e nevoie de campionatul nostru. Imi vine sa sparg televizoru'
Robert Dobre
01 Aug 04:43
+0
VOTURI
-0
Manevre de neamuri proaste la Romtelecom. Promiti si minti, ai contractul si te dai plecat in vacanta. Pai in mm de bulache! Stie toata lumea ca seful romtelecom e omul rds-ului. A aprobat consiliul contractul si cand sa semneze, a disparut seful. SANTAJ pe fata!!! Si noi pierdem meciurile ca sa-si faca ei jocurile. Se cred in filmele cu mafioti astia
Codreanu
01 Aug 04:33
+0
VOTURI
-0
Pai se putea? Au facut ce-au facut si ne-au lasat cu ochii in ploaie. Se vad mari negociatori...Oricum sunt varzet la restul serviciilor, acum si asta, mergem dupa meciuri si mai da-i in pln
GeorgeVic
01 Aug 00:38
+0
VOTURI
-0
Romtelecom a promis ca transmite Liga 1. Am avut si liant in usa de la ei. Ce naiba fac?
radu
31 Jul 19:26
+0
VOTURI
-0
La "calitatea"programelor LOOKK TV,nu e mare paguba,eu,nu am de gand sa olec de la Romtelecom;fara suparare,nene,dar dupa cum ti-ai dactilografiat numele esti,cam unguras1;sau sa-ti spun MICHALY?comenteaza la ce te pricepi,nu vorbi tu pt altii! Clar?
Mihay
31 Jul 17:42
+0
VOTURI
-0
S-au luat si astia dupa rds, cred ca vor castiga ceva in modul asta. Stiti ce vor castiga? Clienti mai putini, va spun eu :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE