Peste 500 de utilaje şi 21.800 de tone de materiale antiderapante, pregătite pentru deszăpezireAvand in vedere precipitatiile din ultimele ore precum si prognozele emise de meteorologi care anunta ninsori in Capitala, operatorii responsabili cu deszapezirea sunt in stare de alarma, pozitionati cu utilajele in 85 de puncte fixe, in apropierea rampelor, pantelor si podurilor,dar si in zonele unde riscul sa se formeze polei pe carosabil este ridicat.

ACȚIUNI DE DESZAPEZIRE in Capitala. Utilaje intervin in zona Pietei Constitutiei de Ziua Nationala
ACȚIUNI DE DESZĂPEZIRE în Capitală. Utilaje intervin în zona Pieței Constituției de Ziua Națională
Foto: B365.ro

Pe parcursul noptii, 182 de utilaje au aplicat tratamente cu antiderapant pe arterele principale, cu trafic RATB, dar si pe o parte din strazile laterale.

In acest moment,10 utilaje intervin in zona Pietei Constitutiei pentru a asigura in bune conditii desfasurarea paradei organizate cu ocazia Zilei Romaniei, anunță Primăria Capitalei.

CITEȘTE ȘI: COMANDAMENT DE IARNĂ, convocat de premierul Victor Ponta la Palatul Victoria de Ziua Națională

Operatorii intervin in acest moment si prin actiuni de pluguire acolo unde s-a depus deja zapada pe carosabil ( sectorul 3 si sectorul 5).

PROGRAMUL evenimentelor de ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI - 1 DECEMBRIE, la BUCUREȘTI. FOTO

De asemenea, echipele de control ale Municipalitatii verifica zonele in care se impune o noua trecere cu antiderapante astfel incat traficul in Capitala sa se desfasoare in conditii normale.

Tot parcul de utilaje destinat interventiei pe programele de deszapezire este pregatit cu 526 utilaje , 2748 operatori si un stoc de materiale antiderapante de 21.836 tone. In functie de evolutia fenomenelor meteorologice, operatorii de deszapezire vor interveni conform planului de deszapezire si combaterea poleiului.

Etichete: 1 Decembrie, Capitală, deszăpezire, Primăria Capitalei, utilaje, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE