Acțiuni în sprijinul persoanelor fără adăpost, în Sectorul 4, la cumpăna dintre aniDin dispoziția primarului Cristian Popescu-Piedone, miercuri, 31 decembrie 2014, Poliția Locală Sector 4 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 au intensificat ritmul acțiunilor întreprinse în sprijinul persoanelor fără adăpost.

Actiuni in sprijinul persoanelor fara adapost, in Sectorul 4, la cumpana dintre ani
Acțiuni în sprijinul persoanelor fără adăpost, în Sectorul 4, la cumpăna dintre ani

În special în contextul instalării gerului, demersul edilului vizează identificarea și cazarea temporară a acestora în centrele din administrarea D.G.A.S.P.C Sector 4.

Așadar, în această noapte, cât și pe toată perioada menținerii temperaturilor extrem de scăzute, echipe mixte formate din polițiști locali și asistenți sociali vor monitoriza în etape întreg teritoriul Sectorului 4, în scopul depistării persoanelor fără adăpost.

„Vom continua să desfășurăm astfel de acțiuni pe toată perioada sezonului rece, fiindcă este de datoria noastră să venim in sprijinul celor care nu au un acoperiș deasupra capului și ajung să traiască pe străzi, în frig, fără să cunoască căldura unui cămin. În special la cumpăna dintre ani, să le întindem o mână de ajutor și să încercăm să le oferim ceea ce, poate, nici nu mai îndrăznesc să spere: un loc în care să se poată adăposti și o masă caldă, fiindcă și pentru ei vine Anul Nou! Totodată, adresez un apel tuturor cetățenilor care simt în sprijinul semenilor lor cărora viața nu prea le-a zâmbit, să ne semnaleze prezența pe raza Sectorului 4 a persoanelor fără adăpost, apeland gratuit linia Telverde 0800.030.445, în situația în care identifică un adult și, 0800. 030.444, dacă este vorba despre copii.", a declarat Cristian Popescu -Piedone, primarul Sectorului 4, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

 

Etichete: Cristian Popescu-Piedone, persoane fără adăpost, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h