Acces în Piața Obor DOAR cu luarea temperaturii. Care este pragul termic acceptatPiața Obor a fost dotată cu termoscannere, iar accesul se face doar după luarea temperaturii, informează administrația locală. 

Pentru protejarea populației, începând de miercuri, 6 aprilie 2020, accesul în noua Piață Obor (atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători) se face numai după termoscanarea tuturor celor care intră în clădire.

Aparatele sunt amplasate la intrările în piața agroalimentară și sunt destinate scanării temperaturii corporale a celor care doresc să se aprovizioneze cu cele necesare traiului zilnic.

Achiziționarea termoscannerelor face parte din setul de măsuri luate pentru protejarea cumpărătorilor și vânzătorilor din cea mai mare piață din țară și se adaugă celorlalte metode de prevenție cum sunt igienizarea spațiilor comune, scărilor, holurilor, balustradelor, mânerelor ușilor, lifturilor etc, informează administrația locală. 

De asemenea, toți producătorii sunt obligați să poarte măști şi mănuși, iar mărfurile pe care le comercializează sunt protejate de paravane din plastic.

Etichete: Piaţa Obor, Sectorul 2, termometru, termoscanner

0/2 COMENTARII
Luiza Bratu
10 mai 16:41
+0
VOTURI
-0
DA .. Aceptam lagarul, ba chiar ni-l construim cu exces de zel,sa fim pe placul -stapanilor-, fara ca o singura clipa sa punem la indoiala scopul si drepturile la normalitate, socializare , libertatea de decizie , diversitate , nu la control precum sclavii marcati in perimetru . Ne anulam umanitatea pentru norme de tiranie ? Asta vor "alesii",acest guvern sau parlamentari antiromani de fapt ? Culmea nu au fost in stare sa adune "liberii profesionisti la buzunare", si alti "prestatori de servicii" din Codul penal si ne considera pe majoritatea infactori sau cu drepturi limitate ? Vine vara si multi mergand prin soare sau iesind din mijloacele din transport transpirati au peste 37 de grade ..pana isi mai revin in piata la umbra sau spatiile largi cu aer conditionat sau femeile normale in perioade din luna fiziologic. Ii consideram pe toti bolnavi,ii tinem in soare, le respingem drepturile de a intra in spatii publice sau noi intre noi - ne scanam ca pe "marfuri",ne inchidem pana ... Nu mai iesim vara pe strada decat daca e nor sau ploua ? Pana unde vom duce si ne vom face cusca existentei si decizia o cedam inteligentei artificiale - noi oamenii cobai ? Ce facem cand ne apropiem de 65 de ani - renuntam la viata ca asa ne spun unii altii de la guvern - pressedinte ong-ist - marionete ale unor interese straine de comert sau plan de extinctie fiinte umane natural identitare romani ? Realizati absurdul care il acceptam ca "preventie" toxine si - lagar prin Inteligenta artificiala decidenti ? Renuntam la Drepturile Omului nascut liber ?
Marian
06 mai 19:57
+0
VOTURI
-0
Si care e pana la urma pragul termic? Ca nu se specifica..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h