Acces rapid în nouă staţii de metrou! Sistem de plată a călătoriei contactless, direct la turnicheţiAccesul la metroul din Bucureşti se poate face, începând de joi, prin intermediul cardurilor bancare contactless MasterCard sau Visa, indiferent de banca emitentă. Soluţia a fost implementată în nouă staţii de metrou, iar în următoarele două-trei luni va fi implementat în toate staţiile.

Acces rapid metrou
Acces rapid metrou

Metrorex şi Banca Comercială Română au implementat noua soluţie de plată cu cardul la 9 staţii de metrou din Capitală, în cadrul unui program pilot. Sistemul este realizat la nivelul fiecărui turnichet de acces, utilizând tehnologii de integrare de ultimă generaţie, ceea ce face ca acceptarea la plată şi deblocarea porţilor de acces de la turnicheţi să fie extrem de rapidă.

Modul de utilizare este foarte simplu: călătorii trebuie să apropie de turnichet orice card bancar contactless Visa sau Mastercard, indiferent de banca emitentă, după care vor primi înştiinţarea de "Acces liber". Costul unei călătorii rămâne acelaşi, 2,5 lei şi nu există comisioane bancare.

În cazul în care un călător doreşte să achite mai multe intrări cu acelaşi card trebuie să apese, începând cu a doua tranzacţie consecutivă, tasta „+" de pe ecranul turnichetului şi apoi să apropie cardul de semnul contactless.

"Este realmente o bucurie să putem oferi călătorilor noştri, la cea de-a 40-a aniversare a Metroului bucureştean, un sistem de acces inteligent, ca parte integrantă a strategiei noastre de modernizare a condiţiilor de exploatare. Metroul este un mijloc de transport rapid, dar noi credem că rapiditatea nu implică numai călătoria în sine, ci tot ceea ce înseamnă experienţa cu metroul: de la intrarea în staţie şi până la sosirea la destinaţie. Eforturile noastre de îmbunătăţire a acestei experienţe vor continua", a declarat Mariana Miclăuş, Director General Metrorex.

"Un oraş cu adevărat inteligent are nevoie, în mod obligatoriu, de acces simplu şi modern la metrou. Soluţia a fost construită, implementată şi testată de colegii mei din BCR împreună cu echipele tehnice ale Metrorex, fiind rodul unui efort de aproape 12 luni. Suntem mândri să putem contribui la dezvoltarea sistemului de plată contactless, de nivelul unui smart city, la metroul din Bucureşti", a declarat Ciprian Nicolae, Manager de Proiect BCR.

Soluţia a fost construită având la bază arhitectura de funcţionare reglementată de VISA şi Mastercard, astfel încât orice card emis oriunde în lume sub însemnele celor două mărci să poată fi utilizat pentru plata călătoriilor.

Sistemul de plată contactless este disponibil în faza pilot în staţiile Pipera, Aurel Vlaicu, Piaţa Victoriei 1 si 2, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii 1 si 2, Tineretului, Grozăveşti, fiind accesibil la toate porţile de acces din aceste staţii. În următoarele două-trei luni, sistemul va fi implementat în toate staţiile.

 

Etichete: acces metrou, contactless, metrou, staţii metrou

0/5 COMENTARII
crypto-mmm
28 nov 10:14
+0
VOTURI
-0
The legendary "CRYPTO-M" investment Fund has returned to the international cryptocurrency market in your country.
More than 4 months of successful work in the cryptocurrency industry market for the blockchain systems Bitcoin.

10% BTC to each member of the club "Crypto-M"
10 % accrual to your bitcoin wallet every 2 days.
9% Daily bonus to each member of the affiliate program.

Free registration only on the official website of "Crypto-M"
https://www.crypto-mmm.com/?source=engbtc
AndrewToumb
24 nov 18:19
+0
VOTURI
-0
Vezi cat valoreaza telefonul tau.


Cum functioneaza serviciul de BuyBack
1. Completeaza formularul de BuyBack, dupa care vom trimite curierul la adresa mentionata, pentru ridicarea coletului
2. Odata ce produsul este receptionat, verificam daca starea acestuia este identica cu cea mentionata de tine. In caz contrar, te notificam cu valoarea actualizata si oferta pentru produsul tau.
3. Platim banii direct in contul bancar, specificat de tine in formularul de BuyBack.


Cere o oferta acum:
https://www.service-return.com/buyback
RichardSoize
19 nov 05:19
+0
VOTURI
-0
Dear Sir/mdm,

Tired
of cameras that always broke down easily?

Don't worry, we manufacture High-Definition Security Surveillance
Systems for Residential & Commercial uses. All our cameras are metal
weatherproof and comes with sony sensor for maximum quality.
IPcam video quality: https://youtu.be/VPG82dnXfWY

+1 866-655-7056
+65 6678-6557
Email: sales@revlightsecurity.com
W: http://www.revlightsecurity.com/

Have a nice day! :)

regards,
Jessie Chang
7 Temasek Boulevard, Level 32, Suntec Tower One, Singapore
038987
DavidBancy
15 nov 19:55
+0
VOTURI
-0
Buy very rare high ahrefs SEO metrics score backlinks. Manual backlinks placed on quality websites which have high UR and DR ahrefs score. Order today while we can offer this service, Limited time offer.

more info:
https://www.monkeydigital.co/product/high-ahrefs-backlinks/

thanks
Monkey Digital Team

200 high aHrefs UR DR backlinks – Monkey Digital
https://www.monkeydigital.co
https://drive.google.com/file/d/16aMpmfUsxXn3jmQHD5WWCKBkavCK73XS/preview
15 nov 02:54
+0
VOTURI
-0
https://drive.google.com/file/d/1cpwowxl_PhIzsBczenRk2jT86oUnRtFj/preview

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE