Accesul în Delta Dunării se va face numai cu permis. Cât va costaTuriştii care vor să meargă în Delta Dunării trebuie să îşi cumpere permise de acces. Două automate pentru eliberarea tichetelor urmează să fie puse în funcţiune, investiţia ridicându-se la treizeci de mii de euro.

Accesul in Delta Dunarii se va face numai cu permis. Cat va costa?
Accesul în Delta Dunării se va face numai cu permis. Cât va costa?

Unul dintre cele două automate va fi pus în funcţiune la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunarii. Pentru cel de-al doilea urmeaza să se stabilească unde va fi pus.

Persoanele care intră în Delta Dunării trebuie să plătească la Administraţia Rezervaţiei un tarif cuprins între 5 și 30 de lei, în funcţie de perioada sejurului, scrie Digi24.ro.

Pentru accesul cu autovehicule în Deltă, se percepe un tarif de 10 lei/zi/autovehicul, iar obţinerea permisului de acces cu o ambarcaţiune costă 20 lei/sejur sau 100 de lei/an.

Cât privește practicarea pescuitului recreativ, vizitatorii au nevoie de permis pentru care pot achita între 10 si 30 de lei, în funcţie de perioada de valabilitate a acestuia. Anul viitor, Administraţia va mai achiziţiona alte două automate care vor fi puse în funcţiune la Sulina şi Jurilovca.

Accesul în Delta Dunării

5-30 lei/persoană

10 lei/zi autovehicul

20 lei/sejur ambarcaţiune

100 lei/an ambarcaţiune

10-30 lei pescuit recreativ.

Etichete: acces, delta dunarii, permis, tarif

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h