Accesul taxiurilor cu GPL, restricţionat în Aeroportul OtopeniTaxiurile cu GPL, care au un volum al portbagajului mai mic de 500 de litri, nu mai au voie să staţioneze în Aeroportul Otopeni începând de vineri, 1 aprilie, scrie economica.net

Restricţia este prevăzută în legea taximetriei şi a fost pusă în aplicare de către conducerea Aeroportului începând cu data de 1 aprilie, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţi ai unor firme de taxi.

Gabriela Popescu, consilier juridic în cadrul Speed Taxi, menţionează că, potrivit noii dispoziţii a Aeroportului Otopeni, taxiurile cu un volum al portbagajului mai mic de 500 de litri nu mai au voie să staţioneze în aeroport începând cu 1 aprilie. Practic, nu mai au acces în locurile de aşteptare, precum terminalul de sosiri, explică Gabriela Popescu.

Aceasta mai spune că aeroportul eliberează un ecuson special pentru taxiurile care îndeplinesc noua condiţie. "Este vorba de un proiect al Aeroportului anunţat încă din iunie 2015 şi pus în aplicare de la 1 aprilie. El trebuia să intre în vigoare în august anul trecut, dar a fost amânat", spune şi Viorel Radu, preşedintele Asociaţiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenţi (ADTI), cu peste 2.500 de membri la nivel naţional.

Viorel Radu menţionează la rândul său că se eliberează de la aeroport un ecuson pentru autovehicul şi o legitimaţie pentru şofer. Potrivit acestuia, 80% din taxiurile din Bucureşti au montate instalaţii de GPL.

Etichete: Aeroportul Otopeni, taxi aeroport Otopeni, taxi GPL, TAXI GPL aeroport Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE