Un AUTOBUZ RATB a intrat într-o maşină. Zece persoane au fost rănite FOTO şi VIDEOUn accident auto a avut loc luni după amiază în Bucureşti, fiind implicat un autobuz RATB 385 şi un autoturism. Zece persoane au fost rănite, şapte dintre ele ajungând la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Doctor Staicovici. Potrivit ISU Bucureşti zece persoane au fost rănite. Conform reprezentantului ISU Bucureşti, Daniel Vasile, şapte pasageri ai autobuzului au ajuns la spital. Astfel, Doi au ajuns la Spitalul Bagdasar Arsenie, trei la Spitalul Universitar şi doi la Spitalul Floreasca. Victimele au fost transportate de patru ambulanţe Sabif şi trei ambulante Smurd. Toate victimele sunt conştiente, suferind diferite traumatisme la membre, torace sau cap.

 

sursa video: Dan Grigorescu

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti spun că accidentul a avut loc între un autovehicul şi un autobuz RATB 385, cauza principală fiind nepăstrarea distanţei. Astfel, autobuzul a lovit o maşină de teren aflată în faţă. Autoturismul era oprit.

Etichete: accident, accident autobuz, accident ratb

0/1 COMENTARII
Geo
05 Sep 15:23
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai din capitală înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea publice de refugii de tramvai???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE