ACCIDENT AUTO, mușamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o oră circulația tramvaiului 41 VIDEOMama lui Ciprian Ciucu, Angelina Ştefan, angajată a Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), a provocat pe 26 februarie 2020 un accident pe cât de spectaculos, pe atât de periculos, în Sectorul 6 din Capitală, zi în care  circulația tramvaielor liniei 41 a fost blocată mai bine de oră, scrie Ziuanews.

ACCIDENT AUTO, musamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o ora circulatia tramvaiului 41
ACCIDENT AUTO, mușamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o oră circulația tramvaiului 41

Chiar dacă la vremea respectivă accidentul a făcut subiectul mai multor ştiri şi s-a viralizat pe internet, după cum B365.ro a scris aici, nimeni nu a cunoscut identitatea femeii de la volanul maşinii Dacia Duster, care a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai. Ziuanews publică marţi informaţia conform căreia ar fi vorba despre mama liberalului Ciprian Ciucu, președintele Agenției Funcționarilor Publici şi candidatul PNL la primăria sectorului 6.
Sursa citată susţine că instituțiile au încercat să ascundă acest lucru pentru a nu îi crea probleme liberalului, care vrea să obțină un mandat de primar la Sectorul 6. De altfel, legatura dintre Ciprian Ciucu si Angelina Stefan (care la randul ei este membra PNL Sector 3, ca si Robert Chioveanu) e „secreta", cei doi au avut grija sa nu se expuna, diferenta de nume de familie fiind si ea un „obstacol". 

După ce instituțiile statului au încercat să mușamalizeze acest accident, să nu îl facă public pentru a nu se afla cine este autorul și legătura acesteia cu Ciprian Ciucu, Ziua afirma că Angelina Ștefan nu a plătit daunele provocate. Conform legii, asiguratorul plătește dauna, iar după aceea o recuperează de la instituție. Instituția trebuia să îi impute Angelinei Ștefan contravaloarea pagubei, însă, din informațiile detinute de Ziua din interiorul ANSVSA, acest lucru nu s-a întâmplat.

Etichete: accident auto, accident musamalizat, ciprian ciucu, mama ciprian ciucu, Sectorul 6, tramvai 41

0/1 COMENTARII
abcdef
17 sep 01:03
+0
VOTURI
-0
Așa e la noi penelepre. Facem pagube, daune materiale și mușamalizăm. Peeseedee ar zice muiannis.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE