ACCIDENT AUTOCAR pe DN1: Patru persoane, rănite, după ce autocarul a căzut într-un şanţACCIDENT AUTOCAR pe DN1: Patru persoane au fost rănite uşor, miercuri dimineaţă, într-un accident produs pe DN 1, în zona localităţii Vâlcele. Potrivit poliţiştilot, un autocar care transporta muncitori a ieşit de pe şosea şi a căzut într-un şanţ. Patru persoane au fost rănite, iar traficul a fost oprit pe un sens de circulaţie. 

ACCIDENT AUTOCAR pe DN1: Patru persoane, ranite, dupa ce autocarul a cazut intr-un sant
ACCIDENT AUTOCAR pe DN1: Patru persoane, rănite, după ce autocarul a căzut într-un şanţ

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), pe sensul spre Turda, în zona localităţii Vâlcele din judeţul Cluj, unde un autocar a ieşit de pe şosea şi a rămas înclinat în şanţul de pe partea dreaptă.

"În autocar se aflau circa 40 de persoane, din care patru persoane cu răni uşoare au solicitat îngrijiri medicale în ambulanţele trimise la faţa locului, după care două au coborât din ambulanţe. Autocarul transporta muncitori din schimbul de noapte de la o firmă din Cluj-Napoca spre casă", a spus Biriş.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a declarat că traficul în zonă este restricţionat, circulându-se alternativ pe un fir.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Sursa: Mediafax

Etichete: accident autocar, DN1, răniţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE