Accident BIZAR în BUCUREŞTI. Un biciclist a murit după ce roata din faţă a făcut explozie VIDEOUn biciclist din Capitală a murit după ce roata din faţă a făcut explozie. Bărbatul s-a lovit apoi violent de un stâlp, iar impactul s-a dovit fatal, informează România TV.

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în Bucureşti

Accidentul s-a întâmplat pe strada 1 Mai. Biclistul în vârstă de 44 de ani s-a lovit cu capul de un stâlp şi a murit la scurt timp după impact. Două ambulanţe SMURD au ajuns rapid la faţa locului. Medicii l-au resuscitat pe bărbat minute în şir, dar fără succes. Martorii spun că bicicleta avea un motor improvizat şi mergea cu viteză.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Etichete: accident Bucureşti, biciclist, biciclist mort, Bucureşti

0/6 COMENTARII
ciclist_urban
03 Apr 13:36
+0
VOTURI
-0
Nu observ sa se spuna nimic daca acest ciclist a purtat casca sau nu. Eu banuiesc ca nu.
casca este obligatorie pentru binele vostru.
stf
03 Apr 11:49
+0
VOTURI
-0
Ba boule vezi ca circuli pe pistele pentru biciclete !
gigel
03 Apr 11:48
+0
VOTURI
-0
hng tu cu cine te certi si ce cauti pe pagina asta ?
ion
02 Apr 15:00
+0
VOTURI
-0
Huhh?

Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza masinilor parcate illegal!
trans_sport
01 Apr 15:17
+0
VOTURI
-0
Hotilor, dati inapoi troleibuzul 92!
hng
01 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Să se facă în media și educație rutieră pentru bicicliști.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal pe trotuare și pe treceri de pietoni.Exemple:trecerile de pietoni aferente Pieței Victoriei și trotuarele aferente ei,trecerile de pietoni aferente Pieței Aviatorilor și trotuarele aferente ei,trecerile de pietoni aferente Pieței Charles De Gaulle și trotuarele aferente ei.Să nu mai zic că mai sunt și bicicliști care rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens și bicicliști care rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și când ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu trec mai departe pe culoarea roșie a semaforului rutier în loc să aibă bunul simț să oprească la culoarea roșie a semaforului rutier.Bicicliștii din București sunt mai catolici decât Codul Rutier.Nu respectă legislația rutieră.Respectă legea junglei.Pe pietonii ce traversează prin locuri nemarcate știu să-i taxeze agenții de circulație.Pe bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni nu-i văd.Adică văd pietonii care își pun în pericol doar propriile vieți dar nu văd bicicliștii care pun în pericol și viețile altora.Bicicleta e mijloc rutier.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE