ACCIDENT BUCUREŞTI. O ambulanţă cu pacient, izbită de un BMW, s-a răsturnat în rond la Baba NovacACCIDENT AMBULANŢĂ BUCUREŞTI. O ambulanţă care transporta un pacient a fost lovită, miercuri după-amiază, de un autoturism BMW în rondul de la Baba Novac din Sectorul 3, salvarea răsturnându-se pe carosabil. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

ACCIDENT BUCURESTI. O ambulanta cu pacient, izbita de un BMW s-a rasturnat in rond la Baba Novac
ACCIDENT BUCUREŞTI. O ambulanţă cu pacient, izbită de un BMW s-a răsturnat în rond la Baba Novac

ACCIDENT AMBULANŢĂ BUCUREŞTI.  Potrivit primelor informaţii, cele trei victime ale accidentului de la Baba Novac sunt din Ambulanţă, respectiv şoferul, pacientul şi însoţitorul acestuia.

La faţa locului au sosit şi alte două echipaje de urgenţă pentru a acorda măsurile necesare. 

ACCIDENT AMBULANŢĂ BUCUREŞTI. Conform Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs ca urmare a faptului că şoferul BMW-ului nu a acordat prioritate Ambulanţei. 

Potrivit sursei citate, ambulanța avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Etichete: accident ambulanta, accident baba novac, accident Bucureşti, ambulanta rasturnata, Bucureşti, rond baba novac, Sectorul 3

0/4 COMENTARII
condrea
01 Jun 21:52
+0
VOTURI
-0
ing citeste articolul 62. chiar daca e ambulanta e vinovata in cazul in care vine de pe rosu sau drum cu cedeaza
Ing.
01 Jun 21:19
+0
VOTURI
-0
Dacă ambulanţa are semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, poate să vină şi pe roşu şi la cedează trecerea şi tot are prioritate, de aia se numeşte vehicul cu regim de circulaţie prioritară. Doar dacă se întâlnesc 2 ambulanţe, atunci se aplică prioritatea de dreapta. Ambulanţa în misiune nu poate să cedeze trecerea decât un vehicul cu girofar roşu - poliţie sau pompieri.
Alex
01 Jun 20:37
+0
VOTURI
-0
Din ce directie venea fiecare ? E intersectei semaforizata. Careva a trecut pe rosu. Chiar daca e ambulata si in misiuen, daca face poc venind de pe cedeaza sau de pe rosu e responsabil de accident. Politaii sa o lase jos ca macane si sa dea toate detalile. Altfel, nu are haz.
O fi ala cu BMW dar... soferul ambulantei are o mare responsabulitate: sa nu cauzeze belele si altora.
Biemveu
01 Jun 18:26
+0
VOTURI
-0
Eh, prioritatea de BMW, apoi cea de jmeker, apoi cea de gibon, iar apoi cea a Ambulanței în misiune. Ambulanța ar trebui să-l despăgubească pe urangutan că i-a stricat biemveul.
PS. Pentru cine nu s-a prins, eram sarcastic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE