ACCIDENT BUCUREŞTI. O maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu de la intersecţia Sebastian, vineriACCIDENT BUCUREŞTI. O maşină s-a răsturnat, vineri dimineaţă, în sensul giratoriu de la intersecţia Sebastian. Trei victime au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. 

ACCIDENT BUCURESTI. O masina s-a rasturnat in sensul giratoriu de la intersectia Sebastian (Foto adevarul.ro)
ACCIDENT BUCUREŞTI. O maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu de la intersecţia Sebastian (Foto adevarul.ro)

ACCIDENT BUCUREŞTI. Un autoturism Dacia Logan s-a răsturnat în sensul giratoriu de la intersecţia Sebastian, în urma incidentului fiind înregistrate trei victime care au fost rănite uşor.

ACCIDENT BUCUREŞTI. Cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Universitar.

ACCIDENT BUCUREŞTI. Din primele informaţii, accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate în mers, anunţă Brigada Rutieră.

Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate în această dimineaţă pe parcursul cercetării efectuate de poliţişti la faţa locului. 

Etichete: accident Bucureşti, intersectia sebastian, Logan rasturnat, masina rasturnat, Sectorul 5, sens giratoriu sebastian, spital universitar, victime

0/2 COMENTARII
FERYSA
22 Apr 21:27
+0
VOTURI
-0
este giratoriu in sebastian dar la alt sebastian
repyx
22 Apr 16:45
+0
VOTURI
-0
luminati-ma si pe mine, un biet muritor... unde este GIRATORIU la Sebastian ??? ma ia groaza, trec in fiecare zi de 2 ori pe acolo si ...nimic. tre sa fac un control la oculari, sincer

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h