ACCIDENT BUCUREŞTI. Patru maşini s-au tamponat în Pasajul Băneasa. Circulaţia a fost BLOCATĂ pe DN1Un accident auto a avut loc, joi, în Capitală. Din cauză că nu au păstrat distanţa regulamentară în mers, patru autoturisme s-au ciocnit în Pasajul Băneasa, circulaţia pe DN1 fiind blocată, timp de câteva zeci de minute, anunţă Brigada Rutieră. 

ACCIDENT BUCURESTI. Patru masini s-au tamponat in Pasajul Baneasa. Circulatia a fost BLOCATA pe DN1
ACCIDENT BUCUREŞTI. Patru maşini s-au tamponat în Pasajul Băneasa. Circulaţia a fost BLOCATĂ pe DN1

Accidentul din Pasajul Băneasa a avut loc, joi, în jurul orei 11.

Patru maşini, care nu au păstrat distanţa regulamentară în mers, s-au tamponat în Pasajul Băneasa. Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime. 

Circulaţia pe DN 1 în zona accidentului a fost blocată timp de câteve zeci de minute. 

Etichete: accident Bucureşti, Circulaţia a fost BLOCATĂ pe DN1, tamponare Pasajul Băneasa

0/1 COMENTARII
Eugen
21 Apr 13:46
+0
VOTURI
-0
Să facă mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Pe carosabil nu pot să ruleze cu ele alături de ceilalți conducători auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Pe trecerile nu pot când se angajează în traversare să se dea jos de pe ele să le ducă de mână de pe un trotuar pe celălalt.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Pe lângă că trebuie să fim atenți la traversare din stânga și din dreapta mai trebuie să fim în + atenți și din față și din spate la bicicliștii ce fac slalom printre pietoni periclitând siguranța circulației pietonilor pe trecerile de pietoni.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff din Piața Victoriei.Aproape zilnic se repetă povestea asta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE