Şofer din Capitală căutat după ce a LOVIT două maşini pe Splaiul Unirii şi a fugit



Un şofer din Bucureşti a lovit cu autoturismul, în trafic, sâmbătă, alte două maşini şi apoi a fugit de la faţa locului, conform unor surse din rândul poliţiştilor de la Brigada Rutieră.

Sofer cautat dupa ce a fugit de la locul accidentului
Şofer căutat după ce a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din Capitală este căutat de agenţii de la Rutieră după ce, sâmbătă după-amiază, ar fi lovit cu autoturismul, în timp ce se afla în trafic, două maşini care circulau regulamentar, scrie Mediafax.

Sursele citate susţin că au fost sesizate de conducătorii celor două autoturisme. Aceştia din urmă au apelat numărul de urgenţă 112 şi au declarat că au fost acroşaţi în timp ce se aflau în trafic, pe Splaiul Unirii, respectiv pe Calea 13 Septembrie.

Pagubele sunt minore iar cercetările sunt făcute de Serviciul Accidente Uşoare. Poliţiştii încearcă să dea de urma şoferului pe baza declaraţii date de părţile vătămate şi a fotografiilor realizate de unul dintre şoferii păgubiţi. Dacă va fi găsit şi se va dovedi că spusele celor doi conducători sunt reale, bărbatul riscă să fie cercetat pentru fugă de la locul accidentului şi distrugere.

Etichete: accident auto, accident Bucureşti, bucurestean cautat, Bucureşti, fugă de la locul accidentului, sofer cautat

0/2 COMENTARII
rol
12 Jun 12:36
+0
VOTURI
-0
nu prea inteleg eu faza cu "risca". adica poate va fi cercetat sau nu?!? cum d**** vine asta? asta TREBUIE sa fie prind si judecat pentru ce a facut.
Cris
11 Jun 21:36
+0
VOTURI
-0
Dovada ca sunt tot felul de bizoni in trafic si se poate intampla orice.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE