Accident cu 21 de persoane în București. Patru autoturisme, o ambulanță și un microbuz implicateAccident grav în București joi seara. Mai multe autoturisme, un microbuz și o ambulanță au fost implicate. 

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în București

Un accident rutier grav a avut loc joi seara pe Calea Plevnei din Capitală. Sunt implicate 4 autoturisme, o ambulanță cu pacient, un microbuz cu pasageri. În total sunt 21 de persoane în vehiculele implicate. Până în acest moment, şase persoane necesită îngrijiri medicale, din care patru au fost deja transportate la spital.

Acționează cinci autospeciale SMURD. Cele șase victime au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca și Grigore Alexandrescu.

Din primele informații, ambulanța circula cu semnalele luminoase și acustice în funcție, pe Știrbei Vodă, a pătruns în intersecție, unde s-a ciocnit de microbuzul care circula pe Calea Plevnei și nu a acordat prioritate. În urma impactului, ambulanța a fost proiectată în altă vehicule oprite pentru a acorda prioritate.

Etichete: accident, ambulanţă, autoturisme, Bucureşti, microbuz

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 10:54
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE