Accident cu maşina poliţiei, în Capitală. O persoană a fost rănităUn accident a avut loc vineri, în Capitală. O persoană a fost rănită în urma impactului dintre o maşină de poliţie şi un taxi.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Accidentul a avut loc pe strada Berzei din Capitală. Potrivit Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, semnalele luminoase şi sonore ale maşinii de poliţie erau în funcţiune, însă taxiul nu ar fi acordat prioritate.

O persoană care se afla în maşina de poliţie, un agent, a fost rănită uşor, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Etichete: accident, accident Bucureşti, Bucureşti

0/3 COMENTARII
Xulescu
19 dec 17:25
+0
VOTURI
-0
Presupun ca si de data asta politistii vor "pierde dovezile", se vor face ca nu prea pot sanctiona pe faptas etc. :-) Sau...? Vor face ceva?!
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 11:22
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.
Tacsimortistii
15 dec 15:50
+0
VOTURI
-0
Vaaai, cum? Taxiul sa nu acorde prioritate? Nu sa egzista!
Taximetristii, cei mai corecti soferi, aia carora Uber le ia painea de la gura, nu fac ei de-astea. Ei respecta intotdeauna regulile de circulatie. Mai putin parcarile, prioritatile, bunul simt si banii munciti de clienti...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE