Maşină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un ACCIDENT RUTIER în Piaţa VictorieiO maşină de poliţie de la Poliţia Chiajna a fost implicată într-un accident rutier produs, miercuri, în zona Pieţei Victoria din Capitală. O femeie care se afla în autoturism a fost rănită uşor.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

În accident a fost implicată o maşină de poliţie de la Poliţia Chiajna în care se aflau doi poliţişti, dar şi o femeie pe care aceştia o conduceau la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru recoltare de probe după ce aceasta provocase un accident rutier pe raza localităţii Chiajna.

Maşina de la Poliţie avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a fost lovită de un alt autoturism, iar în urma impactului, femeia a fost rănită uşor şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere Bucureşti.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală, primele date indicând că a fost vorba despre o neacordare de prioritate.

Etichete: accident, femeie, INML, masina de politie

0/2 COMENTARII
SALAM SASESC
16 nov 18:38
+0
VOTURI
-0
sa nu-i expire vodca din sange doamnei
TOBA DE ESAPAMENT
16 nov 17:20
+0
VOTURI
-0
Si care era urgenta de circulau cu semnalele acustice si luminoase pornite?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE