Accident cu taxiul, în București. Patru tineri au ajuns la spitalAccidentul s-a petrecut pe Bulevardul Constructorilor, din Sectorul 6.

Accident cu taxiul
Accident cu taxiul

Taxiul în care se aflau cei patru tineri a intrat într-un stâlp. Şoferul taxiului conducea pe bulevardul Constructorilor spre Piaţa Crângaşi. La un moment dat a pierdut controlul direcţiei, a acroşat bordura înaltă, şi s-a oprit în stâlp, relatează România TV.

Două dintre victime. şoferul şi pasagera din dreapta, au fost scoase din maşină de echipele de descarcerare şi au fost transportate în stare gravă la spital.

"Evenimentul rutier s-a produs pe fondul pierderii controlului direcţiei de mers. Cele două persoane aflate în spate au fost rănite uşor iar fata aflată în faţă şi taximetristul au fost transportaţi la spital cu răni grave", a declarat Andrei Codău, reprezentantul Brigăzii Rutiere.

Cele două persoane rănite grav au fost internate la spitalul Elias, iar pasagerele din spate, rănite uşor, la spitalul Universitar. Bărbatul care se afla la volan va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete: accident, Sectorul 6, taxi

0/2 COMENTARII
MichaelCob
10 Jul 18:59
+0
VOTURI
-0
wh0cd635201 Inderal Online clonidine hcl
MichaelCob
29 Jun 23:51
+0
VOTURI
-0
wh0cd938889 wellbutrin buy azithromycin with no prescription elavil generic

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE