Accident cu trei maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare. Linia tramvaielor 1 a fost BLOCATĂTrei maşini au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier la intersecţia Şos. Ştefan cel Mare - Str. Vasile Lascăr, din Capitală. Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind transportată la spital în stare gravă.

112
112

UPDATE 15.40: Circulaţia tramvaielor în centrul Bucureştiului a fost reluată în ambele sensuri, a spus Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Unul dintre cele trei autoturisme implicate în accident s-a răsturnat pe linia tramvaiului 1, pe sensul către Pasaj Victoria, circulaţia mijlocului de transport al RATB fiind în acest moment blocată, spun reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În urma impactului, două persoane au fost rănită, una grav. Ambele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Din primele informaţii, cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate.

Un alt accident a avut loc miercuri în Bucureşti pe linia tramvaielor 41, o dubă intrând pe calea de rulare şi blocând circulaţia mijloacelor de transport RATB.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident stefan cel mare, accident tramvai, Ștefan cel Mare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE