ACCIDENT de tramvai, în zona Pasajului Victoria. Două victime, circulaţia tramvaielor, blocată VIDEOUn accident grav a avut loc luni seară, în Capitală, între un tramvai şi două autoturisme. Un bărbat de 27 de ani a fost rănit grav după ce a rămas încarcerat şi o femeie de 22 de ani a fost rănită uşor. Circulaţia maşinilor a fost îngreunată în zonă, iar cea a tramvaielor 1 şi 46 a fost blocată.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.30, la ieşirea din pasajul Victoria, sens spre Ştefan cel Mare, când un tramvai de pe linia 1 a virat brusc stânga şi a intrat în coliziune cu o maşină care venea din sens opus. Maşina a fost prinsă sub tramvai. Un alt autoturism, care nu a putut opri, a intrat de asemenea în tramvai.

Conform Brigăzii Rutiere, victimele sunt un bărbat de 27 de ani, şoferul autoturismului, care a rămas încarcerat şi a fost scos în comă, şi o femeie de 22 de ani, rănită uşor, care se afla în acelaşi autoturism. Ambele persoane au fost duse la spitalul Floreasca.

"Cauza accidentului nu a fost încă stabilită. După ridicarea automobilului şi repunerea tramvaiului pe calea de rulare se va continua cercetarea", au transmis reprezentanţii Brigăzii Rutieră. Regia Autonomă de Transport Bucureşti va face anchetă internă pentru a stabili din ce cauza s-a produs accidentul de pe linia tramvaiului 1, fiind luate în calcul toate cauzele care ar fi putut duce la ieşirea de pe şine, a declarat luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

După cum ne-a transmis un cititor, circulaţia maşinilor s-a desfăşurat pe două benzi în zonă, după accident, însă a fost des oprită de oamenii legii, care redirecţionau şoferii. Circulaţia tramvaielor 46 şi 1 a fost blocată.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident tramvai

0/2 COMENTARII
Curiosul
05 Apr 17:46
+0
VOTURI
-0
Simplu. S-a furat. S-a furat mult. Cine a furat? Nimeni. Toţi sunt nevinovaţi. Toţi sunt curaţi ca lacrima.
capitala europeana
05 Apr 07:43
+0
VOTURI
-0
"Capitala europeana" cu tramvaie vechi de 50 de ani pe care la altii le mai vezi doar in muzee. Cum e posibil ca dupa 26 de ani de "democratie" castigata de "tinerii frumosi si liberi" sa umblam tot cu troacele comuniste din anii '70?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE