ACCIDENT extrem de GRAV, pe DN 1, cu 3 MORŢI şi 3 răniţi: Un microbuz, rupt în două de un tir. VIDEOUn microbuz a fost rupt în două de un tir, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 1, din cauza unui şofer băut. Trei persoane au murit şi alte trei au fost rănite, în urma tragicului eveniment rutier.

ACCIDENT extrem de GRAV, pe DN 1, cu 3 MORTI si 3 raniti: Un microbuz, rupt in doua de un tir. VIDEO
ACCIDENT extrem de GRAV, pe DN 1, cu 3 MORŢI şi 3 răniţi: Un microbuz, rupt în două de un tir. VIDEO
Foto: romaniatv.net

Trei oameni au murit şi alţi trei sunt răniţi după ce un microbuz a fost izbit în plin de un tir. Oamenii veneau de la muncă din Italia pentru a-şi petrece sărbătorile acasă. Şoferul care a provocat tragedia era atât de băut încât nici măcar nu ştia încotro mergea, anunţă romaniatv.net.

In urma testării cu etilotestul, s-a stabilit că şoferul tirului avea o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut pe DN1, în localitatea Apoldu de Sus, unde traficul este intens după închiderea unei porţiuni din autostradă. Tirul a a intrat pe contrasens şi a spulberat microbuzul în care se aflau 5 oameni. Toţi se întorceau din Italia ca să facă sărbătorile acasă.

Impactul a fost atât de violent încât microbuzul a fost secţionat în două. Şoferul şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie, au murit pe loc. Doi oameni din microbuz şi şoferul tirului au fost duşi de urgenţă la spital.

Traficul pe DN1 a fost blocat aproape 5 ore iar cozile de maşini au fost kilometrice.

Etichete: accident DN1, accident grav, morţi, răniţi

0/1 COMENTARII
Vali
23 dec 00:20
+0
VOTURI
-0
"traficul este intens după închiderea unei porţiuni din autostradă" din nou coruptia din Romania face victime. Tot CNADNRul este plin de sangele sutelor de oameni ce mor pe soselele tarii datorita hotiilor lor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE