ACCIDENT extrem de grav, pe E85, soldat cu patru morţi, printre care şi un copil, şi opt răniţiUn accident extrem de grav s-a produs duminică seară, pe drumul european E85. În urma accidentului, patru oameni, printre care şi un copil de 5 ani, au murit, iar alte opt persoane au fost rănite.

ACCIDENT extrem de grav, pe E85, soldat cu patru morti, printre care si un copil, si opt raniti
ACCIDENT extrem de grav, pe E85, soldat cu patru morţi, printre care şi un copil, şi opt răniţi
Foto: mytex.ro

Patru persoane, între care și un copil, și-au pierdut viața, iar alţi opt oameni au fost răniţi duminică seară pe E85, în urma unui teribil accident provocat de o căruță care cicula neregulamentar, scrie Ziarul de Vrancea.

Potrivit primelor informații, un căruțaș a intrat pe șoseaua europeană fără să se asigure, moment în care a fost izbit de o mașină Audi condusă de o șoferiță din Bacău. Primele informații arată că accidentul s-a produs din vina căruțașului, care nu s-a asigurat la intrarea pe E8E. La fața locului a intervenit un detașament de jandarmi care a restabilit ordinea, după ce rudele celor implicați în accident au făcut scandal.

Etichete: accident, accident grav, morţi, răniţi

0/3 COMENTARII
Maximus
05 oct 13:13
+0
VOTURI
-0
Accesul carutelor este interzis pe drumurile europene deci si pe E85.
gigi
05 oct 13:08
+0
VOTURI
-0
pe centura capitalei si prelungirea ghencea carutele circula in voie. politia doarme ca de obicei
ggg
05 oct 10:09
+0
VOTURI
-0
Toate carutele ar trebui sa aiba pe toate partile materiale reflectorizante ... aici politia ar trebui sa fie raspunzatoare de aceasta situatie. Orice carutas ar tb sa demonstreze ca intelege care sunt regulile elementare de circulatie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE