ACCIDENT FOARTE GRAV în Capitală. Doi pietoni, loviţi de tramvai: cel blocat sub roţi a MURIT. FOTOUPDATE ACCIDENT TRAMVAI RATB. Bărbatul prins sub roţile de tramvai a fost scos în jurul orei 19.55. Acesta a decedat. Bărbatul era în vârstă de 65 de ani. 

Un accident deosebit de grav a avut loc, marţi seară, în Capitală. Doi pietoni au fost loviţi de un tramvai, unul dintre aceştia fiind prins sub roţi. La faţa locului, au ajuns două echipaje SMURD şi unul de descarcerare care acordă îngrijiri uneia dintre victime. 

UPDATE ora 20.40. În urma accidentului, tramvaiele de pe liniile 23 și 27 sunt blocate. În locul lor, RATB va introduce două linii de autobuze care vor circula pe direcția Complex Titan - Faur, respectiv Complex Titan - Calea Dudești - Dristor. 

ACCIDENT TRAMVAI RATB. ACCIDENT FOARTE GRAV, marţi seară, în Capitală. Un tramvai care circula pe Bdul 1 Decembrie a lovit doi pietoni, unul dintre aceştia fiins prins sub roţi. Victima aflată sub roţi este bărbat, anunţă ISU. În jurul orei 19.55, victima a fost scoasă de sub roţile tramvaiului. Medicul însă a declarat decesul acesteia. 

"Cei doi pietoni au traversat prin spatele unui tramvai care circula spre Complex Titan și au fost loviți de tramvaiul care circula pe sens opus. Cei doi pietoni au apărut brusc din spatele primului tramvai, iar vatmanul nu a mai putut să îi evite", a explicat pentru B365.ro  purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

ACCIDENT TRAMVAI RATB. Accidentul a avut loc în zona pieţei Trapezului. 

ACCIDENT TRAMVAI RATB. La faţa locului acţionează două echipaje SMURD şi unul de descarcerare care acordă ajutor celei de-a doua victime, o femeie în vârstă de 42 de ani.

ACCIDENT TRAMVAI RATB. Femeia are leziuni la cap şi membrele inferioare şi este conştientă, anunţă ISU. Ea a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon. 

ACCIDENT TRAMVAI RATB. De asemenea, la faţa locului se acţionează pentru ridicarea tramvaiului cu un cric hidraulic şi perne pneumatice. 

Etichete: accident tramvai, bulevardul 1 decembrie, decedat, mort, pietoni loviti de tramvai, RATB, Sectorul 3

0/5 COMENTARII
Anca
20 Jan 14:50
+0
VOTURI
-0
"Cei doi pietoni au traversat prin spatele unui tramvai care circula spre Complex Titan și au fost loviți de tramvaiul care circula pe sens opus. Cei doi pietoni au apărut brusc din spatele primului tramvai, iar vatmanul nu a mai putut să îi evite", a explicat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu. - See more at: http://www.b365.ro/accident-foarte-grav-in-capitala-doi-pietoni-loviti-de-tramvai-unul-a-ramas-blocat-sub-roti_243869.html#sthash.QJNYB7tB.dpuf
GENERALUL
20 Jan 14:25
+0
VOTURI
-0
Foarte tare , nea Metronomu``.....Cel putin parte intai si ultima...;)))).... Si mai haios a fost ca-i stii masina lu` "" hora "" asta....;))))..... Altfel, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.... Altfel, nu-i inteleg pe astia care traverseaza total aiurea si nu casca ochii in zece....
metronomul
20 Jan 12:38
+0
VOTURI
-0
adrian_hora esti facut gramada... au trecut prin spatele altui tramvai si au iesit direct in fata celui care i-a calcat. plus ca tramvaiul are 60 tone si nu prea se incetineste ca loganul tau de 900 de kile.
adrian_hora
20 Jan 08:46
+0
VOTURI
-0
au trecut prin fata, nu prin spatele tramvaiului, iar vatmanul i-a vazut de la distanta doar ca nu a incetinit.
Romanii
20 Jan 07:55
+0
VOTURI
-0
nu mai sunt in stare sa respecte nici un fel de reguli. Nici macare pe cele de circulatie, unde este vorba direct de viata lor, fie ei soferi sau pietoni. Se comporta ca oile. Ce sa mai vorbim de alte legi sau de bun simt...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE