ACCIDENT GRAV: A intrat cu mașina sub TIR. Doi bunici și nepotul lor au muritACCIDENT GRAV în apropriere de Hațeg. Șoferul unui autoturism Audi a intrat în depășire fără să se asigure și s-a lovit frontal cu un TIR. Șoferul și cei doi pasageri, între care un copil de 14 ani, au decedat. 

ACCIDENT GRAV: A intrat cu masina sub TIR. Doi bunici si nepotul lor au murit
ACCIDENT GRAV: A intrat cu mașina sub TIR. Doi bunici și nepotul lor au murit

Accident grav în această după-amiază pe raza localităţii Ciopeia. Şoferul unui autoturism Audi, în care se mai aflau doi pasageri, printre care şi un minor de 14 ani, a intrat pe contrasens, izbind frontal un autotren. Accidentul a avut loc între localităţile Haţeg şi Ciopeia, pe Drumul Naţional 66 Deva – Petroşani, iar toţi pasagerii din Audi au murit.

În autoturismul Audi se aflau doi bunici și nepotul lor.

"Accidentul mortal s-a petrecut după ce şoferul autoturismului s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu autotrenul", a precizat Laura Bradu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

"Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2 găsind la locul producerii impactului violent dintre un autotren şi un autovehicul, înmatriculat în judeţul Gorj, trei victime încarcerate decedate. Cele două mijloace de transport erau ieşite în afara părţii carosabile, victimele decedate aflându-se în autovehicul. Operaţiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla în proporţie de peste 50 la sută sub partea frontală a autotrenului", a informat maiorul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Etichete: accident, tir, trafic

0/1 COMENTARII
Despagubiri victime rutiere
30 aug 18:54
+0
VOTURI
-0
Condoleante familiilor implicate! Pasagerii accidentati din Audi au dreptul de a primi despagubiri in bani pe cale legala chiar daca la volanul masinii era cineva din neamul lor. Detalii http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE