ACCIDENT GRAV cu 21 de victime, în Constanţa. VIDEOUn accident grav a avut loc, luni dimineaţă, în municipiul Constanţa. În accident au fost rănite 21 de persoane.

Un accident produs între un microbuz de călători şi un autoturism a avut loc, luni dimineaţă, la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu din Constanţa. 21 de persoane, rănite în accident, au fost transportate la spitalul judeţean de urgenţă, potrivit realitatea.net.

Microbuzul a fost proiectat într-un stâlp, în urma impactului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri se pare că șoferul unui Opel, care circula pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz plin cu călători, care circula pe linia 304, intrând în coliziune cu acesta.

Potrivit directorului adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dr. Ionuţ Cealera, 21 de victime au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean, cu opt autospeciale ale Ambulanţei şi două maşini SMURD. Toate victimele au fost stabilizate şi nu există răniţi foarte grav, scrie ziuaconstanta.ro.

Acesta este cel mai grav accident produs în Constanţa în ultima perioadă, având în vedere numărul victimelor.

Etichete: accident grav, accident rutier, Constanţa

0/1 COMENTARII
vasile
26 ian 11:47
+0
VOTURI
-0
Asta se intampla cand faci praf transportul in comun civilizat pentru a cara oameni cu duba, ca pe vite. Unde-i tramvaiul si troleibuzul din Constanta?
Aviz celor ce vor sa ingroape si RATB-ul!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE