ACCIDENT GRAV, după o CURSĂ de maşini, în Drumul Taberei: "S-a blocat acul la 160, el avea mai mult"Un sofer din Capitala a avariat 7 masini, in urma unui grav accident rutier. Martorii spun ca acesta s-ar fi luat la intrecere cu un alt conducator auto, pe Bd. Timisoara, din cartierul Drumul Taberei. In timpul cursei, soferul nu a mai putut controla autoturismul si a fost grav ranit.

ACCIDENT GRAV, dupa o CURSA de masini, in Drumul Taberei: "S-a blocat acul la 160, el avea mai mult"
ACCIDENT GRAV, după o CURSĂ de maşini, în Drumul Taberei: "S-a blocat acul la 160, el avea mai mult"
Foto: stirileprotv.ro

Doi soferi s-au luat la intrecere si au ignorat regulile de circulatie, pe bulevardul Timisoara din Capitala, desi soseaua era circulata, povestesc martorii.

"S-au luat la intrecere doi, s-au intrecut. S-a blocat acul la 160, deci el avea mult mai mult", a spus un martor, pentru Stirile Pro TV.

Cursa s-a incheiat in momentul in care unul dintre conducatori a incercat sa depaseasca cealalta masina, spun oamenii.
Tanarul nu a mai putut sa controleze autoturismul si a lovit un taxi. Apoi, s-a invartit pe sosea si a ricosat in alte sase autotursime parcate.

"BMW-ul negru a vrut sa depaseasca pe dreapta, a pierdut controlul volanului, a intrat in taxiul care era parcat acolo si, mai departe cu ce se vede aici, inca sase, sapte masini", a spus un martor.

Impactul a fost violent, iar soferul a ramas captiv in masina, asa ca martorii au incercat sa il ajute, dar, intre timp au sunat si la 112.

"In momentul in care am ajuns la masina nu era constient, nu respira. Dupa vreo cinci minute, a inceput sa isi revina cat de cat si pana a ajuns ambulanta de la SMURD", a spus un martor.

El a fost descarcerat de pompieri si transportat la spital. Soferul autoturismului cu care tanarul s-ar fi sicanat in trafic a fugit imediat dupa impact, sustin oamenii care au vazut intreaga scena. Politistii au deschis acum un dosar penal si fac cercetari pentru a lamuri cum s-a petrecut accidentul.

"Eu eram ultima masina aici. Doar am auzit niste bubuituri. A intrat am inteles in cateva masini si a ricosat in mine ultima oara. Pe mine am avut noroc ca m-a lovit putin", a spus soferul uneia dintre masini.

Etichete: accident grav, accident grav in Bucuresti, cursă, Drumul Taberei

0/3 COMENTARII
Bogdan
13 sep 16:19
+0
VOTURI
-0
Astia ar trebui cercetati si pedepsiti pentru tentativa de omor. Un drum public, circulat la momentul producerii evenimentului, nu este pista de raliu.
Andrei
13 sep 15:20
+0
VOTURI
-0
Probabil ca esti mandrul posesor al unui bmw ursulet cu numere de plovdiv cu care faci fite pe la tine prin comuna. Cu toba sparta pe model sport cica... Asta te-a dat pe tine peste cap complet, chestia cu kilometrajul blocat. In rest e totul ok.
Cris
13 sep 10:29
+0
VOTURI
-0
Asta cu "s-a blocat acul la 160 sau mai mult" e o idiotzenie pentru cretini care nu inteleg ca, in impactul violent al unui accident, exista cel mult 1% sanse ca un ac de kilometraj sa se blocheze fix in pozitia care se afla la momentul impactului. Dar asa ne place noua... sa gasim ceva spectaculos in orice morman de fiare... sa avem dupa ce face semnul crucii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE