ACCIDENT GRAV în Brăila. Cinci persoane au MURIT într-o staţie de autobuz, izbite în plin. FOTOACCIDENT GRAV în Brăila. Un accident deosebit de grav a avut loc, luni dimineaţă, în Brăila. Cinci persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ce un şofer care a pierdut controlul volanului a intrat în plin într-un grup de oameni care aşteptau în staţia de autobuz. Aceştia se îndreptau spre serviciu. Şoferul a fost şi el rănit, fiind transportat la spital. 

ACCIDENT GRAV în Brăila. Un şofer care conducea un Renault Megane înmatriculat în București a provocat o adevărată tragedie, luni dimineaţă. În timp ce se afla pe șoseaua Râmnicu Sărat din Brăila, bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a ajuns pe trotuar, izbind în plin grupul de pietoni dintr-o staţie de autobuz. 

Potrivit obiectivbr.ro, conducătorul auto a intrat în plin cu mașina într-un grup de persoane, în imediata apropiere a stației Braicar de la TUG. Bărbatul conducea cu viteză, acul vitezmetrului oprindu-se la aproape 100 km/h. 

Şoferul a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia ISU pentru a-l putea scoate dintre fiarele maşinii. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost rănit şi a fost transportat la spital cu mai multe fracturi. Tânărul este şi el din Brăila. 

"Accidentul s-a produs pe o șosea, într-un cartier mărginaș al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informați că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, șoferul este încarcerat în mașină, iar o altă persoană este rănită mai ușor. În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaților crescând la cinci. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din mașină și transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită ușor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observație la spital", a declarat lt. col. Ştefan Stoian, citat de Agerpres. 

Cele cinci persoane care şi-au pierdut viaţa în accident sunt patru femei şi un bărbat. 

Echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauza producerii acestui accident.

Etichete: accident, Brăila, morţi, răniţi, statie autobuz

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE