Accident grav în București: Două tramvaie s-au CIOCNITO persoană a fost rănită, duminică, după ce două tramvaie s-au ciocnit în zona bulevardului Iuliu Maniu din Capitală. Ambii vatmani au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, informează Brigada Rutieră.

Tramvaiul 1
Tramvaiul 1

Două tramvaie s-au ciocnit, duminică dimineață, în zona Bulevardului Iuliu Maniu din Capitală: tramvaiul pentru linia 1 a lovit în spate tramvaiul 35.

În urma impactului, o persoană în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost rănită ușor, informează Brigada Rutieră.

Ambii vatmani au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Etichete: accident, ciocnit, stb, trambaie, tramvaiul 1

0/1 COMENTARII
Xulescu
22 iul 15:00
+0
VOTURI
-0
De fapt STB asigura cele mai bune conditii, la nivel european... Adica si cele mai bune vehicule (autobuze care se dezmembreaza pe traseu, le sar rotile - cum s-a si intamplat in zona Iancului cu un autobuz al liniei 135 acum cativa ani) dar si cei mai "profesionisti" conducatori de vehicule (mai se ciocnesc tramvaiele 41 in Pasajul Lujerului, mai se ciocneste 35 cu 1 etc.). Sa mai spunem despre soferii care SAR LA BATAIE SI AGRESEAZA CALATORII (linia 335, zona Perla; in urma sesizarii cei de la STB au dat dreptate soferului violent) sau de controlorii agresivi, care uneori chiar PIPAIE calatorii (femei dar uneori si baieti - linia 116, zona Piata Unirii, acum multi ani)?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h