Accident grav în Bucureşti. O maşină a intrat cu viteză într-un loc de joacă din Sectorul 3Un accident teribil a avut loc în această dimineaţă, în sectorul 3 al Capitalei. O maşină scăpată de sub control a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii aflat pe Barajul Rovinari. 

Accident Bucuresti
Accident București

Un părinte care-şi ducea copilul la grădiniţă a fost martorul unui incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie. O maşină scăpată de sub control a rupt gardurile unui parc de joacă pentru copii şi s-a înfipt direct într-un tobogan.

Bărbatul care-şi ducea copilul la grădiniţă mărturiseşte cu groază că scena s-a petrecut la câţiva metri în faţa lui. Omul a făcut o fotografie şi a postat imaginea pe Facebook.

"Azi dimineata, pe Barajul Rovinari, la 08.10 o masina a sarit din parcare direct in parcul de joaca pt copii. Noroc ca la ora aia era pustiu. Duceam copilul la gradi. S-a intamplat la cativa metri in fata noastra. Vecinii au sunat la 112. Daca se intampla mai spre seara, cand e parcul plin, vorbeam despre o tragedie", este mesajul postat de Cristian Dobrescu pe Facebook.

Din primele informaţii, şoferul maşinii a fost grav rănit fiind transportat la sptalul Sf Pantelimon.

Etichete: accident, accident Bucureşti, Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h