ACCIDENT GRAV în Bucureşti. O tânără de 17 ani a fost spulberată de o maşinăUn accident deosebit de grav a avut loc, sâmbătă seara în Capitală. O tânără de 17 ani a fost spulberată de o maşină pe DN1, în apropierea pasajului Băneasa.

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în Bucureşti

Potrivit martorilor, tânăra de 17 ani a traversat strada prin loc nepermis, fiind lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar pe sensul de mers spre Otopeni.

În urma impactului, fata a rămas inconştientă pe carosabil, fiind resuscitată minute în şir de medicii de pe echipajele SMURD sosite la faţa locului.

După ce a fost stabilizată, tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Etichete: accident, accident Bucureşti, pieton mort, tanara lovita de masina

0/2 COMENTARII
Cris
06 Mar 21:25
+0
VOTURI
-0
@Radu

E corect "spulberata", altfel n-ar mai fi titlu de tabloid infect. Articolul ar fi trebuit completat cu "scene oribile cu matzele victimei intinse pe caldaram", "clipe de groaza petrecute de cei de la ambulanta, in trafic in incercarea de a ajunge la victima", etc, etc.
Radu
05 Mar 12:03
+0
VOTURI
-0
DEX: SPULBERÁ, spúlber, vb. I. Tranz. și refl. 1. A (se) ridica în vârtej și a (se) duce departe (împrăștiindu-se); a (se) risipi, a (se) împrăștia.

Dacă nu i s-au împrăștiat picioarele, mațele, creierii prin diverse locuri, cuvântul ”spulberat” nu are ce căura în știre.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE