ACCIDENT în BUCUREŞTI. Trei persoane rănite, printre care şi un copil de TREI ANI VIDEOUn accident auto a avut loc sâmbătă noaptea în zona Mănăstirii Caşin din Bucureşti. Trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil de trei ani. De vină a fost chiar mama copilului. Aflată la volan, ea nu a acordat prioritate unui taximetru care circula regulamentar.

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în Bucureşti

Accidentul a avut loc în zona Caşin din Capitală. Şoferiţa nu a văzut semnul "Cedează trecerea" şi a intrat cu viteză în intersecţie unde s-a lovit cu taximetristul care circula regulamentar. Taximetrul a lovit autoturismul exact pe partea în care se afla copilul, scrie romaniatv.net

Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat îngrijiri copilului în ambulanţă, iar apoi l-au transportat la spital. În total, în maşina lovită de taxi se aflau patru persoane. Împreună cu mama şi copilul, încă o femeie a fost rănită.

Copilul se afla în scaunul special şi astfel a scăpat cu răni uşoare. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal conducătoarei auto pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete: accident Bucureşti, accident capitala, accident casin, accident in bucuresti

0/1 COMENTARII
Gigi
13 Jun 11:02
+0
VOTURI
-0
S-a uitat cineva daca semnul ala e vizibil? Vad ca sunt copaci care mascheaza semnele...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE