Accident grav în Bucureşti. Un taxi a intrat cu maşina în stâlp în Pasajul LujeruluiUn accident grav s-a produs sâmbătă dimineaţă în Capitală. Un taximetrist a ajuns la spital după ce a intrat pe linia de tramvai şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat stradal. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului.

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în București

 

Accidentul a avut loc la intrare în Pasajul Lujerului, în Capitală. Martorii spun că taximetristul mergea cu viteză, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe linia de tramvai şi s-a oprit într-un stâlp de iluminat. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a avut nevoie de ajutorul trecătorilor ca să iasă din maşină. Taximetristul a fost preluat de medicii de la ambulanţă şi dus la spitalul Universitar pentru investigaţii.

Între timp, poliţiştii aflaţi la locul accidentului au întocmit pe numele şoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident grav, lujerului

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 11:00
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE